Szerintetek is egyre több helyről kifogják tiltani a gyerekeket?
22 vålaszolo szoban forgo hotel nėmetországban egy nėpszerü nyaralåsi célpontnál van ,de furcsa mert csalådbaråtnak hirdetetr hotelböl egyik ėvröl måsikra kitiltani a gyerekeseket furcsa és csak pénzröl szol .
ráadåsul egy felnött szållodåban sem garantålt a nyugalmas kikapcsolodås az esetenként estei részeg vendégek miatt.
Amúgy megértem, hogy sok helyre muszajból viszi a szülő a gyereket, de tényleg nincs keresnivalójuk szerintem ott.
Például nem szeretem amikor egy beszédből alig érteni valamit, mert egy csomó szülő behozta a gyerekét, az egyik bömböl, a másik a rollerén süvít, a harmadik úgy szaladgál, hogy visszhangzik a hely a lábdobogásától.
Igazábol boltban sem repesek az örömtől, hogy anya és apa bejött 3 gyerekkel, tök mindegy melyik sorban megyek, a gyerekek ott fogócskáznak. Múltkor a boltban 2 kölyök 1-1 bevásárlókocsival futkosott max sebességgel, balesetveszélyes volt, az anya bevitte az ördögpatronozó totyogós gyerekét...
24, egy kutyabarát hotelből is amúgy egyik évről a másikra tiltották ki a kutyákat, ugyanis sokan kutyamegőrzőnek nézték a helyet. Aki nem a recin passzolta le, azok elvitték a kutyát a hotelbe, hogy családtag, aztán azzal az erővel be is zárták a szobába amig elmentek kirándulni. A kutyák közül volt amelyik a hotelben pisilt-kakilt, szétkapott dolgokat.
Ezért döntöttek úgy, hogy a jövőben nem lesz kutyabarát a hely.
Tehát akkor nem a gyerekekkel van a baj igazán, hanem a szülőkkel akik nem nevelik őket- pontosabban akik tesznek arra, hogy közösségben viselkedni illik.
Ördögpatronozó totyogóson kibuktam- miért kell egy bevásárlásra is magukkal vinni- legutóbb amúgy a településen ahol élünk pont egy ilyen anyuka ördögpatronos anyuka sétált el mellettünk a kislányával. Nem akartam szólni, mert belém kötbe, hogy miért nem szedik össze maguk után az eldobált patronokat- végig a házunk előtti járdán ott sorakozott a szemét. Annyi eszük van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!