Gáz lenne vissza utasitanom így a bébiszittert? A férjem nem tudja hogy tudom ki is ő valojaban...
*nem Magyarországon vagyunk*
Férjemmel külön nemzetiségűek vagyunk és egy harmadik "semleges" Országban élünk.
Mivel a csaladunkon és pár baraton kívül nem túl sok embert ismerunk, egy ismeros lány felajanlotta hogy szittelne nekünk (nem akartam bölcsibe járatni a másfél éves fiam) a probléma az, hogy ez a nő a férjem exe, amit természetesen nem kellene tudnom. A férjem sosem beszélt az exerol reszletesen csak annyit, hogy 3 évig voltak együttes nagyon szerette. Most költözött ő is ide. Anyósom egy szülinapi bulit tartott és így imertem meg végül ezt a nőt,
Bár senki nem mondta hogy ez lenne az ex, de én tudtam. (Ok bunkosag de anno kutakodtam es megtalaltam par kepet) és anyósom említette meg neki hogy bölcsibe nem akarom járatni a gyereket, szitter meg nincs. Így ajánlotta be magát nálunk, amire férjem azonnal racsapott, hogy milyen jó ötlet.
Akkor köpni nyelni nem tudtam. Mit mondjak nekik mikor hivatalosan is választ kell adni?
Megcsalahat a férjem, ha ennyire kapó volt erre a lehetőségre?
Ki vagyok idegileg...
Nem írtad, hogy melyik országban éltek, és melyik országból való a férjed (török? arab? vagy valami hasonló) , de szerintem te egy nagyon piszkos terv része vagy. Az ex nem igazán ex (hiszen a családi eseményeken aktivan részt vesz, és te nem tudod, hogy még mi másban is). Az ex nem szült neki gyereket a három év alatt, még egy lányt sem, nemhogy egy fiút (bizonyos ország férfinépének ez nagyon fontos, hogy legyen gyerek, főleg, ha fiú). Tehát, mert az eredeti vallása szerint a többnejűség engedélyezett, így te be lettél etetve, hogy a férjed elvált, és nagyon rövid udvarlási idő után feleségül is vett téged. Az ex pedig csak szépen vár, és visszaépül a családba, ahol te, mint második feleség, az anyós uralma alá tartozol majd. Nem véletlen, hogy a férjed nem mond semmit a szakításról, csak annyit, hogy nagyon szerette az exet (de annyira szerette az exet, hogy villámgyorsan begyűjtött téged)
Szerintem te sose láttál egyetlen válópapírt sem az előző házasságból ("ő nem volt feleség, csak barátnő" - de micsoda véletlen, ugyanabból az országból való az "ex", mint a férjed.) És micsoda "véletlen", a férjed is támogatja, hogy az ex bekerüljön a házba, miközben megpróbálja eltitkolni, hogy ő az ex. Micsoda véletlenek vannak!
Szerintem az EU-ban éltek valahol, és két nagyon erős érv volt amellett, hogy nagyon gyorsan feleségül vegyen. Az egyik, hogy rajtad keresztül EU-ban tartózkodhat véglegesen és aggódás nélkül, a másik pedig, hogy gyereket szülsz neki. De attól te még egy alapvetően többnejűséget preferáló családba kerültél be.
Menekülj, mielőtt áldozata leszel egy nagyon piszkos játéknak.
Nem gáz visszautasítani, viszont beteges dolog, hogy ezt így elhallgatták előled és megszervezték. Oké, lehet jóban lenni egy exszel, még akár anyós is lehet vele jóban, de hogy senki egy szót se szóljon róla, és az ex vigyázzon a gyerekedre, na nem, ez hallatlan dolog.
Közölni kell velük, hogy tudod, és hogy szó sem lehet erről a felállásról. A reakciójukból is sok minden ki fog derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!