Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz lenne vissza utasitanom...

Gáz lenne vissza utasitanom így a bébiszittert? A férjem nem tudja hogy tudom ki is ő valojaban...

Figyelt kérdés

*nem Magyarországon vagyunk*

Férjemmel külön nemzetiségűek vagyunk és egy harmadik "semleges" Országban élünk.

Mivel a csaladunkon és pár baraton kívül nem túl sok embert ismerunk, egy ismeros lány felajanlotta hogy szittelne nekünk (nem akartam bölcsibe járatni a másfél éves fiam) a probléma az, hogy ez a nő a férjem exe, amit természetesen nem kellene tudnom. A férjem sosem beszélt az exerol reszletesen csak annyit, hogy 3 évig voltak együttes nagyon szerette. Most költözött ő is ide. Anyósom egy szülinapi bulit tartott és így imertem meg végül ezt a nőt,

Bár senki nem mondta hogy ez lenne az ex, de én tudtam. (Ok bunkosag de anno kutakodtam es megtalaltam par kepet) és anyósom említette meg neki hogy bölcsibe nem akarom járatni a gyereket, szitter meg nincs. Így ajánlotta be magát nálunk, amire férjem azonnal racsapott, hogy milyen jó ötlet.

Akkor köpni nyelni nem tudtam. Mit mondjak nekik mikor hivatalosan is választ kell adni?

Megcsalahat a férjem, ha ennyire kapó volt erre a lehetőségre?

Ki vagyok idegileg...

2024. máj. 8. 04:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Ott van a kutya elesve hogy a férjed meg a csaj meg az anyósod is elhallgatták. Jó kis csapatot szedtél össze mondhatom. Irány a bölcsi.
2024. máj. 8. 05:25
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Én telibe megmondanám hogy tudom hogy ő kicsoda szóval.. NEM !! Én úgy érezném hogy hátba támadna ezzel.
2024. máj. 8. 06:31
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

"a férjem nem tudja hogy tudom" - jó házasság alapja.

Felesleges javasolni, mert úgyis halálra van ítélve egy ilyen házasság őszinteség nélkül.

2024. máj. 8. 07:08
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, hát ez nagyon bizarr...mond meg kérek perec, hogy tudod, hogy ő az ex és nem. Akár jóban vannak akár nem, ez nem normális. Franc nézegetnè az ecet, még ha nem érez már iránta a férj semmit akkor sem.
2024. máj. 8. 07:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jani, figyelj, tudom hogy a Mónika az exed, így aztán nyílván nem meglepő neked sem, hogy nem akarom hogy ő vigyázzon a Pistikere
2024. máj. 8. 07:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem az nem zavarna, hogy egy ex vigyáz a gyerekre, nem véletlenül ex ugyanis. Az, hogy senki nem képes elejteni egy mondatot, hogy ő itt Julika, aki együtt járt a Gézával régebben, na ez viszont tök egészségtelen.
2024. máj. 8. 07:58
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Pofátlan dolog nem beismerni hogy ja amúgy ő az exem... szembesítsd vele és ha ő sértődik meg hogy mit kutakodsz utána, akkor nyugodtan vágj vissza hogy miután a KOMPLETT család nem árulta ezt el,így a kutakodásod jogos.
2024. máj. 8. 08:15
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem már eleve az morbid, hogy egy családi eseményen mit keres ott az ex...ez komoly?
2024. máj. 8. 08:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, így nem.
2024. máj. 8. 09:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem. És elgondolkodnék rajta, hogy kihez mentem hozzá. Normális férjnek pofája nem lenne ilyet bevállalni. Az meg, hogy még titkolja is, ki az a nő, meg meghívást kap a családi bulikra, csak hab a tortán. Az egész rohadtul bizarr.
2024. máj. 8. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!