Volt általános iskolai osztálytársnőm. Élete első aktusából azonnal teherbe esett 14 évesen, 15 évesen szült. A lánya már 20-21 éves. Szépen felnevelte. Nem lett több gyereke. Nem c típusú, én bírtam a csajt :)
máj. 6. 22:35
22/30 anonim válasza:
13 éves állami gondozott kislány. Nem tudta ki az apuka mert több jelölt is volt.
Volt közép iskolás osztálytársam 16 évesen szült, előtte volt már 4 abortusza.
máj. 6. 23:20
23/30 anonim válasza:
Általánosban, 8. osztályban az egyik osztàlytársamat a ballagásról vitte el a mentő mert elfolyt a magzatvize. Hogy mi lett velük azt már nem tudom.
+ Volt egy osztálytársam középiskolában is aki terhes lett. Nem érettségizett velünk. A lány 17, a pasi 19. Később Lett még 2 gyerek, aztán 18 év utàn el is váltak.
máj. 7. 00:59
24/30 anonim válasza:
A suli k*rv*aja volt. 9 évesen elvette a 16éves pasija a szüzességèt , mind fenékbe mint nuniba. Aztán 13 évesen abortusza lett, ezt így 18 éves koráig 5x aztán 18 évesen megtartotta. Nyilván mindig mástól. Magyar mielőtt valaki belekötni. Drága Pápai Mollika 😂
máj. 7. 01:53
25/30 anonim válasza:
24es Mollinak hívták és magyar? Ezzel a névvel eddig csak c típust hallottam.
máj. 7. 04:15
26/30 anonim válasza:
Tényleg magyar. De mai napig ringyó. Mondjuk az anyja sem semmi. Anno 10 ért bárkivel.:)) már ha érted…
máj. 7. 05:34
27/30 anonim válasza:
16 volt, a gyerekét anyjáék nevelik, ő lelépett amint 18 lett.
máj. 7. 13:45
28/30 anonim válasza:
Tesóm egyik volt osztálytársa hetedikből ment szülni, egyszer bukott előtte, úgyhogy 14 éves volt. A gyereke szintén 14 évesen szült, mert a csaj akkor lett nagymama, mikor tesóm várta az elsőt, 28 évesen. De a volt osztályfőnököm mesélte, hogy amikor terhes volt, volt egy terhes lány az osztályában, és vér cikinek érezte, mikor találkoztak a terhesgondozóban, az a lány akkor volt kilencedikes, 15 éves.
máj. 7. 14:47
29/30 anonim válasza:
13 éves volt, akiről tudok. A lánya szintén tizenévesen szült, így az anyuka még nincs 40, de màr nagymama. Viszont a mai napig együtt vannak a gyereke apjával.
máj. 7. 21:58
30/30 anonim válasza:
Akkor az én két példám semmi ezekhez képest...
Ismerősöm szült 18 évesen, a gimi utolsó évét terhesen járta ki, érettségi előtt szült. A hapsija sem volt idős, szerintem pár évvel idősebb. Azóta született még egy gyerekük.
Illetve nagymamám nem volt még 19, mikor szült, de ő ekkor már házas volt és tervezett gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!