Hány éves kor lehet a minimum amikor egy fiú már teherbeejthet egy lány/nőt?
Ahogy a lányok eltérő életkorban kezdenek érni, úgy a fiúk is. Én is kb. 12 éves korra tenném a határt, vagyis 12 év alatt csak nagyon kevés fiú lenne alkalmas rá.
De vigyázz, a c....-k korábban érnek! Ott 10-11 évesen is előfordulhat ilyen.
Egyébként mi ihlette a kérdést? Csak nem nemi életet él a fiad ennyi idősen?
Ha nagyon extrém esetet nézünk akkor 9 évesen. De ez a valóban korán erőknél fordul elő, nem ez a megszokott.
Tankönyvi példa alapján pedig 11-13.
Minden test és szervezet máshogy érik, máshogy fejlődik. Míg van olyan lány akinek már 9 évesen megjön az első vérzése, addig másnak 14 évesen jöhet meg legelőször. Ugyanezt a kilengő sperma képzést a fiúknál is el tudom képzelni.
De azt se felejtsük el, hogy attól hogy egy férfi képes az ejakulációra nem biztos, hogy a spermái életképesek. Nem valószínű, hogy egy 12 évesnél előfordul az ilyesfajta zavar, de mivel a kérdés nagyon általános, így igyekeztem mindenre is kiterjedő választ adni :D Bár úgyis le leszek pontozva.
A legfiatalabb apa 13 eves bolt, tehat 12 ev.
Az alatt ritkan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!