Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány éves kor lehet a minimum...

Hány éves kor lehet a minimum amikor egy fiú már teherbeejthet egy lány/nőt?

Figyelt kérdés
Hány éves kortól lehet spermája, milyen fiatalon válhat apává?

#fiú #gyerek #teherbeejtés #nemzőképesség #legfiatalabb kor #minimum év
2022. okt. 9. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
12, de talán már fiatalabb is előfordulhat.
2022. okt. 9. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy a lányok eltérő életkorban kezdenek érni, úgy a fiúk is. Én is kb. 12 éves korra tenném a határt, vagyis 12 év alatt csak nagyon kevés fiú lenne alkalmas rá.

De vigyázz, a c....-k korábban érnek! Ott 10-11 évesen is előfordulhat ilyen.

Egyébként mi ihlette a kérdést? Csak nem nemi életet él a fiad ennyi idősen?

2022. okt. 9. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
12-13 szerintem. Ritkán kicsit hamarabb.
2022. okt. 9. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon extrém esetet nézünk akkor 9 évesen. De ez a valóban korán erőknél fordul elő, nem ez a megszokott.

Tankönyvi példa alapján pedig 11-13.

Minden test és szervezet máshogy érik, máshogy fejlődik. Míg van olyan lány akinek már 9 évesen megjön az első vérzése, addig másnak 14 évesen jöhet meg legelőször. Ugyanezt a kilengő sperma képzést a fiúknál is el tudom képzelni.

De azt se felejtsük el, hogy attól hogy egy férfi képes az ejakulációra nem biztos, hogy a spermái életképesek. Nem valószínű, hogy egy 12 évesnél előfordul az ilyesfajta zavar, de mivel a kérdés nagyon általános, így igyekeztem mindenre is kiterjedő választ adni :D Bár úgyis le leszek pontozva.

2022. okt. 9. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A legfiatalabb apa 13 eves bolt, tehat 12 ev.

Az alatt ritkan

2022. okt. 9. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
#2 Nem, dehogy nekem nincs gyereke se. Az érdekel, hogy hány éves kortól válhat valaki apává biológiailag. Lehet olvasni olyanokat, hogy a lányok már 10 évesen is lehetnek terhesek, mert már van peteérés nagyon fiatal korban nekik is. Meg ennyi-annyi éves túl fiatal párnak gyerekük lett, de nem akarták.
2022. okt. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!