Ha mar elméletileg minimum 3 honapos terhes vagyok, milyen tuneteknek kellett volna jelentkeznie? Ki milyen tuneteket tapasztalt a 3.-4. Honapig?
Figyelt kérdés
A menstruáció elmaradásán kívül.2021. szept. 21. 16:12
1/18 anonim válasza:
Nincsenek azon kívül olyan tünetek, hogy "kell". Van akinek az ég világon semmi tünete nincs azon túl, hogy nől a hasa.
Viszont az egyik legszembetűnőbb jele a 3 hónapos terhességnek az az, hogy félreérthetetlenül pozitív a terhességi teszt.
2/18 Andizsuzsi válasza:
A nagyobbik gyerekemmel semmilyen tünetem sem volt. A kisebbikkel előbb tudtam az állandó hányásból, hogy terhes vagyok, mielőtt az első menstruációm kimaradt volna. Az első trimesztert végighánytam.
3/18 anonim válasza:
Semmilyen tünetem nem volt egyik gyerekkel sem kb a 20. hétig amikor is elkezdett nőni a pocakom, ez is maradt az egyetlen tünet a legvégéig.
4/18 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem,csak a pocakom nőtt,mind a két gyermekkel
5/18 anonim válasza:
Elméletileg 3 honapos terhes vagy?!
Hogy lehet elmeletileg terhesnek lenni?!
Teszt? Doki?
Egyébként 39.héten járok, azon kívül, hogy nőtt a hasam és mozog a gyerek, semmi tünet.
6/18 anonim válasza:
0 tünettel vittem végig 32 hetet
Még a hasam sem nőtt addig😅
7/18 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt, csak egy idő után mozgott és nőtt a hasam
8/18 A kérdező kommentje:
Nektek akiknek nem volt tunetetek, csinaltatok terhességi tesztet?
2021. szept. 21. 18:36
9/18 anonim válasza:
Persze hogy csináltunk... mivel
1, terveztük a babát
2, mivel nem jött meg a havim, elég gyanús volt, hogy baba van a dologban...
De meg mindig nem értem, hogy lehet valaki elvileg 3 hónapos terhes úgy, hogy nem tudja?! 🤔
10/18 anonim válasza:
Hagyjatok, ez a tobbedik kerdese, keptelen elhinni, hogy nem terhes. (Menstrualt mar 3-4x, orvosnal is volt, a multkori kerdese alapjan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!