Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mar elméletileg minimum 3...

Ha mar elméletileg minimum 3 honapos terhes vagyok, milyen tuneteknek kellett volna jelentkeznie? Ki milyen tuneteket tapasztalt a 3.-4. Honapig?

Figyelt kérdés
A menstruáció elmaradásán kívül.
2021. szept. 21. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
9es, nem is gondolnád. Ismerősöm így járt. Sose volt rendszeres a ciklusa. Egy egyéjszakás után elkezdett bulikázni, alkohol, cigi minden mennyiségben. 3hónap után gyanús volt neki, hogy kívánja a cukrászdai sütiket pedig sose szerette igazán. Csinált egy tesztet és lám pozitív, 3hónapos terhes.
2021. szept. 21. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11!

Hát akkor neki sincs túlsok esze, már bocsánat...

Nekem sem volt rendszeres a havim, de ha már 2x kimaradt, a kimaradásnal azért ellőttem egy tesztet... nem bulikáztam, ittam ész nélkül, hanem gondoltam arra is, hogy mivel szexuális életet élek, benne van a baba is a pakliban 🤷‍♀️

Megis akkor lettem terhes, mikor akartam...

2021. szept. 21. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg a teszt mutatná na meg az orvos is látná.

Nekem se volt tünetem komolyabb csak mensi idején émelyegtem illetve már korábban és a teszt is pozi lett. Amúgy kb a terhesség második feléig semmi tünet nem volt.

Kedves kérdező tudnád, ha terhes lennél mert csináltál volna tesztet.......... ne legyél buta..

2021. szept. 21. 20:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Csinaltam tobb tesztet is de negativ lett. Viszont az utóbbi időben hiztam, a melleim fájnak, szedelgek. Sokszor van hányingerem. Illetve sokszor van vizelesi ingerem.

Megszoktam kivanni eteleket amiket elotte sosem. "Menstruációm" is volt viszont sokkal rovidebb, mint szokott. Meg nagyon rozsaszines volt a szine. + Eleg durva hangulatingadozasaim vannak.

Emiatt érdeklődők

2021. szept. 21. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az valami csoda lenne ha negatív teszt ellenére terhes lennel.

Ertsd már meg ha van tünet van hcg is a szervezetben. Ha nincs hcg akkor valószínű nem azért van, mert gyereket vársz.

Akar hormon probléma is lehet, és mivel nem egy gép vagy ezért a menstruacio is változhat. De ha annyira meg akarsz arról győződni hogy terhes vagy e, menjel el egy magán dokihoz, uh-n percek alatt kiderül minden.

2021. szept. 21. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Továbbra is azt mondom ahogy az előző kérdéseidnél is tettem, keress fel egy pszichiátert.
2021. szept. 21. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább cukorproblema, ir. Illetve ha bebeszéled magadnak, elkepeszto de minden tünetet tudsz produkálni, kiveve a pozitív tesztet.

Kérj terheléses cukorvizsgalatot. Pajzsmirigy vizsgálatot. Menj el endokrinologushoz. A gyenge menzesz is lehet tünete egy csomó más dolognak

2021. szept. 22. 05:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Inzulinrezisztencia is okozhatja. Minden tünet passzol rá. Egyébként elmész magánvérvételre synlab. 3000 forint tehát nem drága és aznap este megvan a hcg eredmény. A vérből akkor is kimutatható, ha a vizeletbe nem választódik ki. Mert van olyan akinek nem választódik ki, azoknak soha egy terhességnél sem lesz pozi a vizeletsugaras teszt. A vérteszt viszont 100% . Ha ennyire bizonytalan vagy csináltasd meg.
2021. szept. 22. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!