Ha mar elméletileg minimum 3 honapos terhes vagyok, milyen tuneteknek kellett volna jelentkeznie? Ki milyen tuneteket tapasztalt a 3.-4. Honapig?
11!
Hát akkor neki sincs túlsok esze, már bocsánat...
Nekem sem volt rendszeres a havim, de ha már 2x kimaradt, a kimaradásnal azért ellőttem egy tesztet... nem bulikáztam, ittam ész nélkül, hanem gondoltam arra is, hogy mivel szexuális életet élek, benne van a baba is a pakliban 🤷♀️
Megis akkor lettem terhes, mikor akartam...
Egy a lényeg a teszt mutatná na meg az orvos is látná.
Nekem se volt tünetem komolyabb csak mensi idején émelyegtem illetve már korábban és a teszt is pozi lett. Amúgy kb a terhesség második feléig semmi tünet nem volt.
Kedves kérdező tudnád, ha terhes lennél mert csináltál volna tesztet.......... ne legyél buta..
Csinaltam tobb tesztet is de negativ lett. Viszont az utóbbi időben hiztam, a melleim fájnak, szedelgek. Sokszor van hányingerem. Illetve sokszor van vizelesi ingerem.
Megszoktam kivanni eteleket amiket elotte sosem. "Menstruációm" is volt viszont sokkal rovidebb, mint szokott. Meg nagyon rozsaszines volt a szine. + Eleg durva hangulatingadozasaim vannak.
Emiatt érdeklődők
Az valami csoda lenne ha negatív teszt ellenére terhes lennel.
Ertsd már meg ha van tünet van hcg is a szervezetben. Ha nincs hcg akkor valószínű nem azért van, mert gyereket vársz.
Akar hormon probléma is lehet, és mivel nem egy gép vagy ezért a menstruacio is változhat. De ha annyira meg akarsz arról győződni hogy terhes vagy e, menjel el egy magán dokihoz, uh-n percek alatt kiderül minden.
Ez inkább cukorproblema, ir. Illetve ha bebeszéled magadnak, elkepeszto de minden tünetet tudsz produkálni, kiveve a pozitív tesztet.
Kérj terheléses cukorvizsgalatot. Pajzsmirigy vizsgálatot. Menj el endokrinologushoz. A gyenge menzesz is lehet tünete egy csomó más dolognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!