Legfiatalabb szülőknek az hány évesen lett gyerekük akikről tudsz?
Figyelt kérdés
Tudsz olyanokról akik tiniként lettek szükők, hány évesek voltak?máj. 6. 19:32
11/30 anonim válasza:
Középsulis osztálytársam 14.
(Mikor kezdtük a 9. osztályt, már megvolt a babája, de sokáig nem tudtuk, miért magántanuló.
Nem cigány.)
Rokonságomban (unokatestvérem, félcigány) 17 évesen szült.
12/30 anonim válasza:
Az eddigiekhez képest nem durva, de a testvérem 1 nap híján volt 18 éves.
13/30 anonim válasza:
Szülészeten dolgozom, sok 15-16-17 évest láttam már szülni, a legfiatalabb 12 éves volt, az apa természetesen “ismeretlen” volt.
14/30 anonim válasza:
Általánosban egy nyolcadikos lányról sutyorogták, hogy azért tűnt el, mert gyereke született, és azonnal örökbe adták. Akkor én ezt fel sem tudtam fogni, de mostani eszemmel borzasztónak találom.
15/30 anonim válasza:
Édesanyám gyermeknőgyógyász, egy 12 éves terhes kislány volt a legfiatalabb, akit ő kezelt.
16/30 anonim válasza:
15 vagy 16 eves volt, mar nem emlekszem. Osztalytarsam volt altalanosban.
17/30 anonim válasza:
Szegregált osztályban tanítottam, 8.-ban jópár éve. Életkort már nem tudok pontosat írni, természetesen bukottak voltak mind. 3 abortusz és 1 szülés volt az év végére.
"Anyuka" hozta a babát a pótvizsgára is.
18/30 anonim válasza:
14, terhesen kezdte a sulit.
Magyar volt mielott meg....
19/30 anonim válasza:
Akiket személyesen ismertem 14 és 15, ők nem kisebbségiek voltak. De látásból pár cigánylányról tudok, akik 14 évesen már szültek.
20/30 anonim válasza:
17 volt azt hiszem az anyuka, apukát nem tudom.
Ez is korai de ezek a 12 évesek akiket írtatok. Uramisten 😲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!