Egyedülálló anyukák, kire bízzátok a kisbabát vagy kisgyermekeket (ha van több) és el kell mennetek valahova pár órára? Ki hogy oldja meg? Van rendszeres felnőtt segítségetek ilyenkorra? Vagy viszitek a gyerekeket ahova lehet?
Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 14:16
11/14 anonim válasza:
A férjem exe először mindig a férjemet kérdezte, ha gyerekfelügyelet kellett. Hiszen ő az apja. Bárki más csak akkor jött szóba, ha mi nem értünk rá.
12/14 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, hogy elsőként a gyerek apját kérdezem, aztán szüleimet. De mivel hozni-vinni és leszervezni néha tovább tart, mint maga a program, ezért elég gyakran magammal viszem. (Persze az enyém már nagy, de kicsi korában is elég sok helyre vittem.)
13/14 anonim válasza:
Mindenhova vittem magammal. 3 evesen vigyazott ra a baratnom eloszor amikor is mutetre mentem.
14/14 anonim válasza:
Vittem mindenhova sajnos. Mikor rosszullettem és elvittek az ügyeletre, akkor is mellém vetették a mentőautóba babakocsistól.
Ez van. Ez szívás, nekem sincs a kutya sem aki tudna rá vigyázni. A párom meg kamionos, akit nem tudok hazarántani hirtelen Belgiumból vagy Franciaországból. Párom testvérei is szintén azok, az én testvérem meg Hollandiában él. Kemény az élet :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!