Mit gondoltok az Anikó, Enikő, Keikó, Acukó nevekről?
Anikó- menő, jó név, nincs benne a top 5 kedvencem között, de szép, komoly, nőies, gyerekként is, felnőttként is megállja a helyét.
Enikő,-ez nekem kicsit kislányos, ezért én nem_adnám, de egy komoly 2.keresztnévvel (pl. Antónia, Ágnes, Valéria, Valentina, Donatella, Miriam, Gordána, Georgia, Ilona, Andrea, Adrienn, Borbála, Olívia, Melinda, Izabella, Norina), szerintem még jól is hangozhat egyben.
Keikó,-menő, jó név, szerintem jó felnőttnek is, gyereknek is, jó kecses, lágy, dallamos
Acukó- :) :) :) - ezt magyar gyereknek tutira nem_adnám. :) Olyan mintha egy kisgyerek gügyögve próbálná kimondani, hogy "a cukor" Magyar környezetben/ közegben bocsi, de nagyon idétlennek hangzik. Meg cukiskodónak. Ez is szintén rossz. Olyan mintha arról akarnád elnevezni a gyerekedet, hogy ő cuki. Igen, biztos az, de egyszer majd felnő, és olyan nevet kéne neki adni, amivel komolyan veszik, fölveszik munkahelyekre, és tud érvényesülni. Magyar gyereknek ezt kérlek ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!