Most ez hogy megy?
Sziasztok
Úgy néz ki külön megyünk az élettársammal
Nem voltunk házasok,és jelenleg itthon vagyok gyesen
Ausztriában élünk, itt is szültem.: van egy 3 éves kislányunk és egy 7hónapos fiúnk
Az ok: mindennaposak a viták,hogy semmit érő vagyok soha nem csinálok semmit, nyomorult szerencsétlen nö stb…
Ő meg ha dolgozik utána estig alszik nem segit a házimunkába se, én fözök,mosok, és mellette figyelek a két gyerekre
minden hétvégén söt hétköznap ha nem dolgozik akkor egésznap a garázsba van nemtudom minek
volt többször mikor hajnali 5 kor jött be aludni addig a fürdöbe ült
Majd közli hogy ő minek legyen itt fenn
a nagyobbik gyerekkel elmegy néha a boltba de azonkivül nem foglalkozik velük
nem voltunk házasok,és jelenleg itthon vagyok a 7hós miatt gyesen
A kicsi miatt nehéz nekem mozognom itthon mert csak rajtam tud elaludni és reggel felkel még naponta 3x legalább alszik estig
Minap pedig hozzámvágta hogy ö ha elmegy elviszi magával a 3 éves lányomat is és nekem marad itt a 7hós fiam
Na most szeretném megkérdezni akik ebbe jártasak hogy a bíroság ilyenkor mit vesz figyelembe és ez az egész hogy megy
A gyerekeink apjának van magyarországon is bejelentett lakhelye
De ö külföldön él
4!
Magyarországon. De a kérdező Ausztriában él és a gyerekek is ott születtek. Simán lehet 50-50 q megosztás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!