Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek be menjek a...

Szerintetek be menjek a füzetekért amikben rólam írtak nap mint nap? Lehet ez a hiányérzet a lelkemnek?

Figyelt kérdés

Állami gondozott voltam 8 évig tesoimmal, eltérő évben kerültünk ki 18 éves korunkban. Most 26 vagyok nagyjából két éve vissza térő álmaim vannak arról hogy aggódok azon hogy mi fog velem történi ha ki kerülök. Többször éltem át álmomban azt hogy napokon belül meg fog történni a dolog.

Nem sok minden történt amikor ki kerültem, egy lemondó nyilatkozat az utó gondozásról hogy nem kerem( mert azt ha nem vagy iskolás nem kapod) meg orvosi aszisztenstol egy iratot az oltásokrol a fogazatról meg az irataimat meg egy cetli talán hogy a bankba mehetek. Őszintén nem is tudom, lehet hogy többre számítottam hogy majd több gondoskodással köszönnek el, de valamiért ez nem úgy zajlott

2024. ápr. 27. 10:09
1 2
 11/11 anonim válasza:

Amire te gondolsz szerintem az az esemény napló, a felnőttek munkáját segíti ez ha adják át egymásnak a műszakot pl tudják mi történt aznap vagy másnap a másik kolléga is tudja mi volt előző nap, kinek fájt a hasa, kire kell jobban figyelni...

Ennyi év után ezer százalék, hogy az a füzet amúgy nincs meg és szerintem ki sem adnák.

2024. júl. 14. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!