Állami intézményekben az ügyelet térítésdíjas? Ti mennyit fizettek?
A fiam szeptembertől iskolás és olvastam a suli honlapján, hogy a tavaszi, őszi, téli, nyári szünetekben egy másik kijelölt iskolában lesz ügyelet azoknak, akik dolgoznak és nem tudják megoldani a gyerek felügyeletét. Az is oda van írva, hogy az ügyeletre térítésdíjat kell fizetni. Úgy értelmeztem, hogy az étkezési díjon felül kell az ügyeletért fizetni. Nálatok van ilyen? Ha igen, mennyit kell fizetni?
Az állami intézmények érdekelnek, a magánban tudom, hogy az ügyeletért pluszban fizetni kell.
Azt ne írjátok, hogy kérdezzem az iskolát, tudom, hogy az árak mindenhol másak... meg is fogom őket kérdezni, hogy itt mennyit kell fizetni, de sajnos segítségem nem lesz, a szabadságok pedig végesek, ezért érdekelne, hogy mire számíthatok.
5-ös, szerinted mi a megoldás, ha a Kérdezőnek nincs egybefüggően 8 hét szabadsága? :)
Hagyja otthon egyedül a kisiskolás gyerekét, reggeltől délutánig? Vagy vállalod, hogy te mész hozzájuk és vigyázol a gyerekre, meg szórakoztatod, amíg anyuka dolgozik (ingyen, természetesen)?
Köszönöm a válaszokat. Igazatok lesz, valószínűleg én értettem félre és az étkezési díj a térítési díj.
5-ös Természetesen fog pihenni, de csak annyit amennyi az én szabadságom. Nem nehéz így kitalálni, hogy a szünetek kb. 70%-ában mennie kell sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!