Az ovitokban/sulitokban a szülők kb.hány %-a kért ügyeletet? Bárki vihette a gyerkőcöt vagy kértek igazolást, hogy tényleg indokolt az ügyelet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:05
1/17 anonim válasza:
Nálunk nincs egyelőre, igény lenne, kb 25%-ban
De jelenleg minden oedagógus covidos a 3 oviban és 2 suliban is sok
Már a kötelező bezárás előtt 2 héttel minden zárva volt.
2/17 anonim válasza:
Nálunk most sincs ügyelet, majd valamikor huszadika könyékén megoldják és csak a tavaszi szünetig lesz. 20% kérte volna és nem kell indoklás, mert aszerint döntik el, hogy ki milyen területen dolgozik.
3/17 anonim válasza:
50% kérte a csoportban kb, tehát 7-en vannak. Nyilatkozatot a héten még ki kell tölteni, még nem érkezett meg.
4/17 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy lenne nálunk ügyelet, így vagy úgy, de mindenki megoldotta. A Covid osztályon dolgozó orvos anyuka is. Ha hosszú távon így marad, akkor előbb-utóbb nyilván lesz rá valamekkora igény, de tavaly is kb.15 gyerek volt ügyeletben az egész városból.
5/17 anonim válasza:
Nálunk van ügyelet az oviban és a suliban is. De a héten nincs egy gyerek sem az oviban, a szülők megoldották. KB 5 gyerek lesz ügyeletben jövőhéttől a 80 gyerekből. A suliban csak az én két gyerekem ment volna a 7 osztályból. Így megoldottuk a férjemmel az itthoni felügyeletet.Szóval van is ügyelet meg nincs is. Kis faluban lakunk.
6/17 anonim válasza:
A helyi tévében nyilatkozott az óvodavezetőnk, azt mondta 10 % igényelte.
7/17 anonim válasza:
Nálunk sincs ügyelet, sőt még mindig az van kiírva hogy ügyelet nem szervezhető. Nagyon dühös vagyok érte. Megoldom 1-2 hétig, most ha lenne ügyelet sem vinném még, de gyűlölöm ha hülyének néznek. Ha később sem lesz ügyelet akkor megint mehetek balhézni, de miért kell ez, kinek jó?!
8/17 anonim válasza:
Nem Magyarország, de nálunk amikor n3m voltak nyitva az iskolák csak es kizárólag a letfontossagu munkahelyen dolgozok számára volt ügyelet és ezt munkáltatói igazolással kellett igazolni.
9/17 anonim válasza:
8-as, itt is ezt kéne, de én már olyanokat olvasok netes anyukás csoportokban, hogy azért akarja kérelmezni az ügyeletet, hogy a nagy nyugodtan tudjon tanulni, meg mert annyira szeret oviba járni. Nem tudom, végül mi alapján veszik be az ügyeletbe a gyereket, de ha az ilyenek is mehetnek, akkor nem sok értelme van az egész ovizárnak.
10/17 anonim válasza:
Nálunk csak azok vihetik akiknél bizonyíthatóan nem megoldott a home office(egészségügyi dolgozók, postások, élelmiszerbolti eladók) és mindkét szülő ilyen területen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!