Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ovitokban/sulitokban a...

Az ovitokban/sulitokban a szülők kb.hány %-a kért ügyeletet? Bárki vihette a gyerkőcöt vagy kértek igazolást, hogy tényleg indokolt az ügyelet?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 1000 óvodás lehet a városban és 24-en kérték az ügyeletet. Csak indokolt esetben veszik be a gyerekeket. (eü-s szülők, kereskedelem mindkét szülőnek)
2021. márc. 10. 16:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy lesz.

A végén ki fogják valamelyikünket rúgni.

Mindketten olyan állásban dolgozunk, ahol nincs home office, és egy percre sem állt le eddig..

2021. márc. 10. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem Magyarország de itt is úgy lett megoldva hogy csak azok mehetnek akiknek tényleg nem megoldott a gyermekfelügyelet.
2021. márc. 10. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Kb fele kért ügyeletet, vagy kicsit kevesebb mint fele. Mindenki olyan akinek dolgoznak a szülők,van munkáltatói , és nem home Office-olható munkakör.
2021. márc. 10. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a normális ha csak az viheti aki nem tudja megoldani. Itt bepróbálkozott egy nő, hogy hozná aki otthon van a kistesóval és ő volt felháborodva amiért nem engedélyezték
2021. márc. 11. 06:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok, nem értem a lepontozást ha egyszer ennyien dolgoznak és nem Home Office-ban akkor ennyi.

Az olyanoknak akik otthon vannak kisebb tesóval azoknak nyilván nem engedték itt sem.

2021. márc. 11. 07:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak a csoportunkat tudom, itt egy gyerekre kértek ügyeletet, szerintem a többi csoport is ilyen lehet. A két oviból az egyik van nyitva, ott van ügyelet, max 10 fős csoportokkal.

Igazolást nem kell vinni, de kérték, hogy csak az igényeljen ügyeletet, aki sehogy máshogy nem tudja megoldani. Volt, akinek nem is fogadták el a jelentkezését, mert anya munkanélküli, otthon van.

2021. márc. 11. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!