El vehetik a gyerekem ?
28 éves férfi vagyok. Egyedül nevelem a 4 éves kislányom akiről az édesanya le mondott.Mindent meg teszek hogy neki meg legyen mindene teljes erőmből. Nekem mindig mindenbe ő az első. Meg is van mindene .
2 éve van egy párom aki velem azonos nemű aki velünk is él.
Pár napja volt nálunk a gyámhatóság mert névtelen bejelentés érkezet hozzájuk hogy a gyerekem erkölcsi fejlődését veszélyeztettem . Ami számomra abszurd hiszen semmi olyat nem tettem semmi a gyerekem előtt ami neki káros lenne vagy veszélyeztetné a fejlődését .
Bár névtelen a bejelentés de tudom ki lehetet . Még nem kaptunk semmilyen vissza jelzést a gyámügytől de sajnos nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban.
A kérdésem az lenne hogy ki emelhetik a családból mert férfivel élek együtt ? Lehet rá indok ?
Ismeretségi körömben leszbikus pár van, akik együtt nevelik az egyikük három gyerekét, ők bejegyzett élettársak is, tök nyíltan vállalják, de semmi gondjuk nincs belőle.
Ilyen miatt még Magyarországon se vesznek el gyereket, de sajnos tény, hogy vannak emberek, akik szeretnek mocskoskodni és feljelentgetni. Ha aggódsz emiatt, vedd fel a kapcsolatot a Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal, többek közt jogi segítségnyújtással is foglalkoznak.
Köszönöm a válaszokat meg nyugodtam egy kicsit .
Bízok benne hogy nálunk se lesz semmi gond .
A mocskolódással nem törődök amíg csak az irányomba le pereg rólam de ha a gyerekemet veszik célba akkor már nem igen fogom hagyni szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!