Szülés utan valakinek vált be valamilyen dm-es borfeszesito?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 19. 20:49
1/5 anonim válasza:
Ne a 800 Ft-os DM testápolótól várd a csodát...
2/5 anonim válasza:
Fokoznám:
Szerintem semmitől ne várj csodát, maximum a genetikától...
3/5 anonim válasza:
Sport és torna. Ne egy krémtől várj csodát, tenni kell a feszes bőrért.
4/5 anonim válasza:
Nincs gyerekem, szóval nem tudom, hogy milyen durva lehet a helyzet, viszont nekem ez az olaj egész szépen feszesítette a bőrömet. Nyilván nem csodaszer, de úgy vettem észre, hogy használ. Ha esetleg kipróbálod arra készülj, hogy nem túl jól lehet adagolni (vagy csak én vagyok béna)
5/5 anonim válasza:
Ez nagyon genetika. Én a terhesség alatt a dm-es olajat használtam a csíkok ellen és utána is. Nekem egy sem lett és nagyon hamar ugyanolyan lett a bőröm mint terhesség előtz Barátnőm ugyanezt használta neki lett csík is és nagyon nem tud mit kezdeni a bőrével sem. Se sport se semmi nem segít neki. Ő már a plasztikán gondolkodik. Nincs olyan ami mindenkinél beválik. Egyik ismerős semmit nem használt neki feszesebb a bőre mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!