Ha veszek egy ilyen borfeszesito OLAJAT, azt hogyan kell hasznalni?
Én evelin bőrfeszesítő krémet használok és nagyon bevált, látható eredménye van, ellenben a többi márkával. Elég sok krémet és olajat próbáltam, egyik sem használt semmit, de nekem ez nagyon jó! Az olaj amellett, hogy semmit nem használt, még idegesítő is volt, mert ragacsos voltam tőle... Olajból sose számoltam a cseppeket, mindig annyit kentem, amennyivel teljesen be tudtam kenni a bőrfelületet. Nyilván a mennyiség attól is függ, hogy mekkora vagy... Ha 200 kiló, akkor biztos kell egy deci, ha meg vasággyal 45 kiló, akkor pár csepp is elég.
Az evelinből annyit nyomok, mint egy sima testápolóból és reggel a zöld tubusos hűsítőt használom, délután pedig (edzés előtt) a piros, melegítő hatású krémet. Edzés után tusolok és újra a hűsítőt kenem fel.
Ez az evelin feszesítő krém Rossmannban kapható, többféle is van belőle, nekem az "Eveline Slim Extreme 3D intenzív karcsusító és bőrfeszesítő anticellulit szérum" és a "Eveline Slim Extreme 3D Termoaktív karcsúsító anticellulit szérum" van meg. Netről is rendelheted pl innen: [link] Az olajat nyáron használd el nyugodtan napozás, strandolás után, mert ha nem szeretnél hámlani, akkor nagyon is jó szolgálatot tud tenni az olaj :) Másra tapasztalataim szerint tényleg nem jó.
Én ebben az evelinben nagyon kellemesen csalódtam. 1000 ft körül mozog az ára, így még testápolónak is egész olcsó, nem is gondoltam, hogy ez képes feszesíteni és eltűntatni a narancsbőrt, pedig tényleg! Már 2 barátnőm is használja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!