Mitteszereltávolító tapaszokat milyen sűrűn lehet használni?
Figyelt kérdés
naponta vagy heti 3-szor, azért adják álltalában hármasával?2016. jún. 1. 21:41
1/5 anonim válasza:
Bármikor lehet, de amikor szükséges akkor érdemes nyilván. Ha hatásos akkor egy használat után 1-2 hétig nem leszel mitesszeres újra.
3/5 A kérdező kommentje:
és ha eddig nem használtam, de nagyon látni az orromon és kettőtől se látta, javulást, akkor lehet naponta?
2016. jún. 2. 15:22
4/5 anonim válasza:
Szerintem naponta vagy 1héten 5x max....de egyepkent honnan szerzel ilyen tapaszt?mrnnyibe kerul ès mennyire hatasos?
5/5 A kérdező kommentje:
szia! Müllerben van több fajta. A saját márkás olcsóbb, meg van egy másik fajta, amit kipóbáltam, de a sajátmárkás sokkal hatásosabb. Van külön orra, de lehet venni állra, homlokra, arcra is. Hát én fürdés után használom, heti kétszer most, meg mellette minden nap mitesszer eltávolító tonikot. nemrég kezdtem, tapasztalatokat még nem tudok mondani. Egy csomagban 3 darab van. 530-780 Ft között van az ára.
2016. júl. 20. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!