Hogyan viselnéd, ha az exed új párjának fogyatékkal élők lennének a gyerekei?
Ne kibúvót keress, mond meg nyíltan, hogy nem tetszik, hogy a gyerekek fogyatékosok és így együtt programoznak.
Azt már nem mered ugye?
Szanalom.
Kérdező!
Bárkiből egy pillanat alatt(igen belőletek is)lehet "fogyatékos",egy baleset,vagy betegség,agyvérzés,daganat miatt.NEM!! akarod átélni,hidd el.
Te hogy magyaráznád meg a betegség/baleset miatt lebénult/nyomorodott gyerekednek,hogy azért kerülik más gyerekek, mert nem tud járni, vagy nem mozog a keze?Neked ez hogy esne,hogy a gyereked olyan miatt van megkülönböztetve amiről nem tehet?különben meg egy kedves, aranyos,ugyanolyan zsivány kiskrapek mint a "fogyatékossága" előtt.
Legyél hálás az egészséges gyerekeidért,és ne nehezítsd még jobban a másik család életét,van nélküled is elég bajuk.
Én nem szerveznék prohramot az exem új nőjének a gyerekeinek is.
Majd az exem ha programozni akar amikor nála vannak a gyerekek kitalál vmit.
Köszönöm a normális válaszokat!
Véleményekre voltam és vagyok kíváncsi és nem ítélkezésre! Nem azt szeretném, hogy bármelyik felet is habzó szájjal szídjátok!
A gyerekek bár nem agresszívek, de néha lökdösődés, artikulálatlan hangok kiadása, hangoskodás, sírás és folyamatos echolálás az van.
Az túlzás, hogy az ép gyerekek szeretnének jönni a közös programokra, inkább csak elviselik a többiek jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!