Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fogadtátok el ha nem...

Hogy fogadtátok el ha nem adhattátok azt a nevet a gyereketeknek amire nagyon vágytatok?

Figyelt kérdés
Kb 8 éves korom óta (20 éve) az volt a fejemben hogy ha lányom lesz Anna lesz. Viszont ez nem lehetséges mert az apa vezeték nevével rémes lenne. Két keresztnév nem jöhet szóba, férjemnek is 2 van és nagyon nem szereti. Találtunk más nevet ami tetszik, de csak Annaként tudok rá gondolni. Kb 2 hónap múlva születik, addigra valahogy tisztáznom kellene magamban hogy nem teljesülhet ez a vágyam.

ápr. 16. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg két keresztnév? Az Anna elé valami, ami elviszi az élét a vezetéknévnek.
ápr. 16. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem feltétlen tart vissza másokat attól, hogy adják.

Beszélten már Mona Lizával, hallottam Nagy Ivóról is.

ápr. 16. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Igazából annyira teljesen mindegy mi a vezetéknév hiszen soha sehol a világon sehol nem fogják a két nevet együtt használni , maximum ha behívják az orvosnál. Annyira meg nem lehet rossz, hogy aztán lehessen kibírni.
ápr. 16. 23:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

10!

Major Anna

[link]

ápr. 17. 06:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vezetéknév mondjuk csupa a betűs, pl. Varga Anna, akkor tényleg nem túl jó. Nekem pl. a betű van a vezeték és keresztnevem elején és végén is, viszont jól hangzik, mert hosszú a vezetéknevem. Jó volna tudni azt a vezetéknevet! Panna esetleg nem jöhet szóba?
ápr. 17. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Legyen valami Anna-végű.

pl

Ariana,

Zsuzsanna

Julianna

Marianna

Rozanna

Alianna

Florianna

vagy

Anaisz

Anett(a)

Anita

ápr. 17. 23:01
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is a 2 részes keresztnevek jutnak eszembe, aminek a vége Anna, és úgy becézed, ahogy szeretnéd (a többiek írtak már példákat, az én kedvencem a Zsuzsanna, annál semki nem kérdezné meg, miért Anna a becenév, de a vezetéknévnél nem érezhető egyáltalán a fura hangzás

Amúgy ehhez kérdezték többen, mi lehet rossz vezetéknév: pl a Kopp. Kopp Anna. És tuti van még hasonló. De ehhez szerintem jó az, hogy Kopp Zsuzsanna, tuti nem venném észre a problémát. A Johannánál viszont szerintem feltűnne

ápr. 19. 07:18
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Havanna Anna
máj. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!