A párotok mennyire veszi ki a részét a gyereknevelésben?
A férjed nem fáradt, hanem lusta phasz, aki fáradtságra hivatkozik.
Állj a sarkadra, és közöld vele, ez meg az az ő feladata, ha tetszik, ha nem.
Akkor is, ha nem örül neki - az az ő baja, de ne várja el, hogy mindent te csinálj, mert "nem melózol". Hogyne...
Az én férjem a hazimunkát nem latja meg. A mosogatás az egyetlen, amit neha megcsinál, de azt meg nem akarom, mert ő úgy mosogat, hogy az masfél óra, amit en 15 perc alatt megcsinalok.
A gyerekekkel kapcsolatos dolgokban viszont teljes mértekben odateszi magát. Annyi, hogy amióta 2 gyerek van, nem viszi őket egyedül,de ez is változni fog, ahogy nő s kisebbik. Én nagyon faradt es kiégett vagyok, de ez nem miatta van, megis sokszor rajta csattan, de ő nagyon jol kezeli, vigasztal, mindent meg tudunk beszélni, tényleg szeretjük egymást. Ha már dolgozom és a kicsi megy bölcsibe, jobb lesz, ki tudok végre szakadni.
Kiveszi mindenből.
Főzni nem tud (én se szoktam mindennap), de ott pl ha itthon van, megcsinálja az előkészületeket (hús felvágása, krumpli, hagyma tisztítás, felvágás, nekem már tényleg csak össze kell raknom és megfőzni.)
Ez, ami nálatok van, én nem tűrném.
Pont az ilyenből lesznek azok, akik rinyálnak, hogy "Mióta megvan a gyerek, az asszonynak nincs kedve szexelni."
(9 éve vagyunk együtt, és nincs ilyen probléma.)
"A legrosszabb hogy szüleimtől sem kapok támogatást mert szerintük ez így normális."
Pedig a legtöbb házasságban, kapcsolatban pont ezért van elhidegülés. Meg gondolom, később munka mellett is anyu csinál otthon mindent, totál kiég, azt apu nem érti...
És oké, én is a szexet hoztam fel elsőre (#17 vagyok), de azon túl is, ha nincs semmi idő egymásra, akkor hosszú távon rámegy a kapcsolat.
A párodnak is meg kellene érteni, hogy a közös időtök nem annyiból kell álljon, hogy te kidögölve, hulla fáradtan szétteszed a lábad, mert neki éppen igénye van.
Hanem neki is valamennyit kivenni a dolgokból, hogy több időd, energiád és kedved legyen neked is hozzá.
Mert hosszú távon máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!