Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki otthon van kisgyerekkel...

Aki otthon van kisgyerekkel és a férje külföldön van,annak mennyire nehezek a napok?

Figyelt kérdés
Nincs semmi segítségem,de a férjem készül külföldre.Az a terv,hogy mi is utána megyünk,de kb.3-4 hónapot ki kell bírni.Akinek külföldön van aférje,mennyi ideje csinaljatok így?Milyen időközönként meg haza?
ápr. 15. 09:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Segítségem itt sincs,akkor tök mindegy...3-4 hónapot lenne kint,de nyilván a 3-4 hónap alatt is haza fog jönni.Hosszabb távon nem akarunk mi sem külön lenni,sehol nem írtam,hpgy így külön fogunk élni.És igen megéri ,mert a gyerekek jövőjét nêzzük.Nem jókedvunkből megyünk ebbe bele.Volt több hónap vacilálás,mérlegelés.Köszi aválaszokat!
ápr. 15. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha az utána megyünk dolog ki van kövezve,akkor valahogy kibekkelitek. Ha tényleg van fogalmad arról,hogy a célországban milyen lesz élni, beszéled rendesen a nyelvet,de minimum középfokon (kivéve ha Svájc,mert ott csak a "sviccertüccs" dívik),megvan hol fogtok lakni,nem most kell azt is összevakarni,stb. tehát már képbe vagytok mi lesz,akkor oké. Ha apuka is életében először van a célországban,és csak elképzelésetek van,hogy hogyan fog a kimenetel zajlani,akkor lesznek pofonok. Nem rosszindulatbol.

irom,saját tapasztalat,éltem Ausztriaban, Németországban és Svájcban is. Sok sikert,és kitartást. Kétféle ember van: aki.megszereti a kintletet,és aki alig várja,hogy hazajohessen. Amíg nem eltél kint,nem tudod,hiába van elképzelésed. Nem tudhatod mit hoz ki belőled elszakadni a gyökerekről,akármilyen is,belecsoppenni egy multikultiba, ahol mindig te leszel a kisebbség. Ez csak akkor derül ki,ha ott vagy,és honapok,de akár évek után.

ápr. 15. 14:18
 13/25 anonim válasza:
62%

Igazából semmire se válaszoltál amiket felvetettem. Tudtok-e nyelvet stb. Te csak ezen a 3-4 hónapon rugózol, meg kb mp-re pontosan próbálod számolni, hogy mennyit lesztek külön , mert ő haza jár.

Én ebből annyit szűrtem le, hogy egyikötöknek sincs halvány lilája se semmiről, de még egy alap angol nyelvtudás sem.

Én sem rosszindulatból írtam csak a mihez tartás végett nem úgy lesz ám, hogy ti full magyarul kimentek azt hellószia. Gyereknek az oviba nem fognak magyarul beszélni, hogy fogjátok beiratni? Tudod hova kell menni?

Neked tudod hova kell menni a gyes/ gyed csp-t intézni? Mi ezeknek a neve?

Translate google nem lesz elég ,ez nem egy nyaralás!

Feküdjetek neki a nyelvnek.

ápr. 15. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy nem az a kérdes, hogy mi kell hozzá, hogy kint éljenek, az legyen az ő bajuk.

Egyenlőre az a kérdés a férj mikor jár haza, hogy bírják akiknek kint van a férjük.

ápr. 15. 14:40
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

#14. Igen,ez a kérdés.

A válasz pedig:nehezen,nagyon nehezen.

ápr. 15. 14:41
 16/25 A kérdező kommentje:
#14 köszi !🙏A kérdés nem az volt ,hogy hova megyunk,voltunk e már külföldon,tudunk e nyelvet stb.Ehhez kinek mi a franc köze van??Megint a "jóindulatu" magyarok.
ápr. 15. 14:58
 17/25 anonim válasza:
43%

Kisanyám!

Jó indulatú magyar kell? Akkor tessék itt vagyok!

Semmi rosszat nem írtam! Éppen hogy segíteni akartam, de látom itt a magyarokon nem kell, mert tudnak ám mindent!

" Kérdésben a válasz" lesz az több is, mint 3-4 hónap ide felsoroltam miért vélhetően ha nyavíkolsz a 3 hónapon akkor többet is nehéz lesz!

Te tipik az a magyar vagy megint, hogy " jajj kolbászból lesz kint minden, mert az uram kint volt 3 hónapot" jajj de jó már nekünk. Aztán te leszel az első aki vagy itt gykn vagy fb csoportba nyavíkol, hogy hol mit kell intézni meg tolmácsot, mert szart nem tudsz!

Segítsen az ilyen magyarnak a medvetalpas Szűz Mária!

Ahelyett, hogy megköszönnéd annak a 2 embernek aki próbált segíteni a kiköltözésben neeem ...

De gondolom mindjárt írod, hogy perfekt deutchul tudtok még a gyerekek is meg még az összes dialektust is beszélitek csak hogy most neked legyen igazad!

Segít az ember azt még te vagy felháborodva! Eszem megáll. Kérdésre is válaszolva lett , mert igen rohadt sok " közöm" van hozzá hogy a kedves párod tud-e nyekeregni valamit.

Mert ha nem akkor nem hogy 3 hónapot nem kell nélküle bírnod de elég lesz 3napnak, mert megbolondul!

Az 7szentség hogy én nem segítek többet magyarnak!

ápr. 15. 15:17
 18/25 anonim ***** válasza:
14%

Jóindulatú magyarok? Nos igen..de a svájciak,németek,osztrákok is nagyon "jóindulattal" tudnak lenni. Hidd el,főleg az auslanderrel. Senki nem akart téged bántani.

Ebből látszik nem jártál emg külföldön,legalábbis nem eltél ott.

Hát,ég áldjon

Egyébként ha megírják százan,higy rohadt nehéz,neked mennyivel lesz könnyebb?

Ha megírják százan,ők elvannak,neked mennyivel klesz nehezebb?

Szerintem így is kilehetsz,mint a bili füle,nem véletlen félsz attól,hogy most egyedül leszel hónapokig. Ha már most alig várod apa esténként hazaerjen,akkor keresztre fezsited magad a három hónap alatt.

Egy jóindulatú magyar.

ápr. 15. 15:31
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Nem írta, hogy tud nyelvet, de azt sem írta, hogy nem tud.

Nem azt kérdezte, hogy mikor kell intézni a gyerek segélyt vagy mi a franc a neve....

Nem kért segítséget abban, hogy mit hogyan kell

Egy kérdést tett fel, nem a segítségedet kérte.

Kétszer írtad, hogy tanuljon nyelvet, stb stb.

Nem hiszem, hogy a kérdező értetlen, eloszorre is megértette .

ápr. 15. 15:34
 20/25 anonim ***** válasza:
22%

Meg a három négy hónapot kb-ra írta, szerintem tudja jól, hogy lehet abból öt is.

Nem szenved, csak kíváncsi másnál hogy alakult.

Nem is értem mire ez a hiszti.

ápr. 15. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!