Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit kéne ahhoz keresni...

Mennyit kéne ahhoz keresni egy nőnek egyedül, hogy házhitelt is tudjon fizetni, kocsit is fenntartani, es a gyereknek is edzés nyelvoktatás fogszabályzó minőségi táplálás, mindene meglegyen?

Figyelt kérdés

És ezek mellett a biztosítások fizetése is ha véletlen a cégnél lenne vmi és munkanélküliség is beköszönt, vagy pl életbiztosítás ha bármi is történne, és a gyereknek a minimum babakötvény is, hogy ne egy szál bőrönddel kelljen kezdenie majd, vagy gyűjteni a továbbtanulásra jogsi ez az.

Vagy erről ne is álmodjon egy nő inkább?

ápr. 6. 09:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%

"frekventáltabb helyen 30-40 millióért?"

Nálunk egy 100 m²-es nem frekventált helyen minimum 100 millió. Frekventált helyen 150 millió.

ápr. 6. 13:53
 22/40 anonim ***** válasza:
8%

#20! Azért ne csinálj már úgy, mintha mindenkinek félvak gyereke születne🤦🏽‍♀️ Rohadtul nem általános gyerekeknél a 8-9 dioptria. Az meg, hogy még fogszabályzós is mellé, az a ritka kivétel. Ha kell is, csak kamaszkorában, nem örökké.

Jártál már Budapesten? Megsúgom, itt se csak panelban élnek emberek😉

ápr. 6. 14:01
 23/40 anonim ***** válasza:
27%

22! Nem csak Pest megye létezik. Vidéken lehet 40 körül házat venni, ami normális helyen van ( iskola, óvoda, patika stb.helyben)

Nem csak a 2 szélsőség létezik, mint a nagyváros meg a 200fős zsákfalu.

ápr. 6. 14:19
 24/40 anonim ***** válasza:
65%

22, a kedvességed határtalan. ;) Még csak gyengénlátónak se számít, mivel a korrigált visus 80 %, bunkókám. És gyakoribb, mint hinnéd.

Hogy jön ide Bp?

A prioritásokról volt szó, és arról, hogy nem az a legfontosabb és a legdrágább amit ő akar megadni a gyerekének.

Egyébként megyeszékhelyi tégla lakásunk, ami nem éppen egy kacsalabon forgó palota és nem is egy hodály, 50 millió.

ápr. 6. 14:24
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
1millió nagyon mimum, de inkább 1,5.
ápr. 6. 15:06
 26/40 anonim ***** válasza:
8%

#24! Onnan, hogy te hoztad fel:

"megélünk a 2 szobás lakásban is a lakótelep közepén csakhogy jusson szemüvegre".

Mintha valaki nem kacsalábon forgó kertes házban lakna, akkor a panel közepén. És még én vagyok bunkó... Ezért írtam Budapestet, mert gondolom, még nem mozdultál ki a tanyáról, ha csak ezt a kétféle lakhatási módot ismered. Egyébként meg egyedülállóként 1 gyerekkel nem is kell kettőnél több szoba.

Gyakoribb, mint hinném? Érdekes. Tanítottam pár iskolában és kb.a gyerekek 10%-a volt szemüveges, átlag 1 dioptriával. Óvodás korosztályban meg még ritkább. Ja, mondjuk a Vakodában nem. Ott biztos gyakoribb, de én ÁTLAGról beszéltem. Nem, k.rvára nem gyakori.

ápr. 6. 15:14
 27/40 anonim ***** válasza:
50%

Tanítottál? Te? Mondhatnám, hogy max. takarítani jártál, de ez sértő lenne a takarítókra nézve. Mindegyikük értelmesebb. Legalább 30 éve nem jártál iskola közelében a megnyilvánulásaid alapján.

Óvodában valóban 1-2 fő per csoport az átlag, de azért, mert jellemzően a többséget iskoláskorban szűrik ki. Alsóban 10-25 % az arány, felsőre ez elérheti a ~40 %-ot. Nagyobb gyerekem (aki nem szemüveges) osztályában jelenleg 5 szemüveges van, másodikosok és 23 fő az osztálylétszám. Nem, nem "vakiskola".

ápr. 6. 15:50
 28/40 anonim ***** válasza:
23%
#27! Azért vagyok én hülye, mert te túlzol? Ha a fejed tetején pörögsz se lesz általános a 8-9 dioptria a kisiskolások körében. Semmi sértő nincs abban, hogy nem ez a jellemző. Ez csak egy tény.
ápr. 6. 15:57
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
28as, én másik válaszoló vagyok, te tényleg jártál iskolában az elmúlt 40 évben? A fiam csoportjában 25 gyerek van, ebből 6 szemüveges(közöttük a fiam is)
ápr. 6. 16:04
 30/40 anonim ***** válasza:
83%

Elnézést, hogy ide szemtelenkedek. 32 éves vagyok, jelenleg -7 dioptriás szemüveggel, ez 8 éves korom óta romlott folyamatosan. Teljesen mindegy hogy 2 vagy 8 dipotria, de ha rossz a gyerek szeme, minimum 2évente új szemüveg kell, ha gyorsabban romlik, akkor gyakrabban és a balesetekről se feledkezzünk meg, ha eltörik, akkor is új kell.

Amúgy valóban egyre több a szemüveges a kisiskolások körében.

ápr. 6. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!