Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 hónapos gyerek még nem...

14 hónapos gyerek még nem megy egyedül? Többi lent.

Figyelt kérdés
14 hónapos a kisfiam és még nem jár egyedül. Már volt hogy pár lépést tett meg úgy hogy nem fogtuk a kezét de nem igazán szeretne egyedül sétálni. Mindig kéri a kezünket. Ha sokszor nemet mondunk neki akkor sír, hisztizik de szerintem így nem fog egyedül elindulni. Tudom nem szabad hasonlítgatni de kinek mikor indult el a gyereke egyedül? Volt előjele hogy már lassan elindul?

ápr. 3. 23:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos néha kénytelenek vagyunk vezetni mert kapaszkodik rajtunk és sír, ordít. Sétál sokat ágy, szék mellett +kiságyba és a járókába is. 11honaposan 3-at lépett egyedül azóta is már az ágytól hozzám is jött de ez is csak pár lépés volt. Nem hiszem hogy probléma lenne meg nem is siettetnem persze. Guggolasbol feláll egyedül kapaszkodás nélkül esetleg játékkal a kezébe. Egyedül áll csak éppen sétálni nem akar. Ebben a jó időben meg azért kint nem mindenhol jó ha mászik. Ezért kicsit szoktunk sétálni vele. Én teljesen lehajolok nem húzom fel a kezét. Hagyom hogy csak fogja nem én tartom őt és nem is féloldalasan lépeget. Remélem érthetően írtam le.
ápr. 4. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Adj rá egy softshell overalt, és mászhat. Viszont minél többet vezetgeted, annál többet ÁRTASZ neki. Te vagy a felnőtt, te iranyítasz.
ápr. 4. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Fontos lenne leszoktatni a vezetgetésről. Tudom, hogy nehéz, de ilyenkor inkább vond más tevékenységbe a figyelmét. Persze, ez idő meg minden, de megéri rászánni.

Játszótérre meg esőoverál, softshell overál és másszon. Szét fog menni a ruha térde, használtan érdemes venni, hogy ne bánd. Vigyél magatokkal valamit hogy a kezét megtisztíthasd utána.

ápr. 4. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!