Kinek van még elege az ovis korú gyerekéből?
Jelen! Épp most akartam kiírni erről kérdést, hogy ki-hogy bírja, de megelőztél.
Nekem 2 gyerekem van és akkor telik be a pohár, amikor egymást piszkálják és megy a hiszti, sírás.
Kitartást!
Én elengedtem ezt a hisztit, engedem tévézni nasizni, azt csinál amit szeretne. Ez bevált tudok dolgozni, főzni mindent 🤣
Lehet ezzel megtámadnak az ősanyák de nem tudok több kezet növeszteni.
Már én érzem magam szarul attól, hogy egész nap csak fegyelmezek. 7 hónapos a kicsi, szinte csak ellátni tudom, a nagy folyamatos figyelmet igényel.
Ne adj több jutalom falatot a kutyának, mert fájni fog a hasa: megy a sírás
Ne húzd a kutya szőrét, faj neki: indul a hiszti, mert ő csak simogatta
Rajzoljuk, rendben, de a papírra, ne a mesekönyvbe. Ő tojást akar festeni mint húsvétkor, folytatódik a hiszti.
És ezek csak most ebéd előtt-után, reggelig sorolhatnám az elmúlt napok gyöngyszemeit.
Kedves első, neked is kitartást! 😀❤️ Ilyenkor azzal próbálom nyugtatni magam, hogy vissza fogom még sírni ezt, amikor felnőnek és alig látjuk őket
4 évesem van, tavaszi szünet tetejében még beteg is volt, szóval elég hosszúra nyúlt az itthonlét.
Tehernek nem teher, de néha eléggé elszakad a türelem cérnája. Megpróbálunk sok programot szervezni, most, hogy jobban van. Az itthon ülést ő is utálja meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!