Miért ilyen gonoszok az ovis anyukák?
Nálunk az oviban az anyukák többsége nem dolgozik. Engem teljesen csodabogárnak tartanak, hogy dolgozok (negatív értelemben). Általában megkapom, hogy szegény gyerekem úgy sajnálják, hogy bent alszik délután, hogy milyen szörnyű lehet neki, úgy sajnálják.
Van olyan anyuka, akinek jól keres a férje, van aki inkább nem megy nyaralni, használt ruhákba járatja a gyereket és nem esznek gyümölcsöt, de inkább a gyerekével van ebédutántól (a férje is keveset keres, így minden forintot be kell osztaniuk). Ez utóbbi anyukától is megkaptam, hogy szerinte karrierista vagyok, hogy a munkát választom a szegény gyerek helyett. Miért kell ilyen gonosznak lenni, leszólni mást?
Nálatok is van "veszekedés" a dolgozó és a nem dolgozó anyukák között?
"szerinte karrierista vagyok, hogy a munkát választom a szegény gyerek helyett" jézusom :D
oda se hallgass, látszik, hogy nincs életük...
amúgy egy anyának nincs nagyobb ellensége, mint a többi anya, elég csak itt a gyk-n körülnézni.
Én nem dolgoztam mégis egész nap járt a gyerek oviba 🤷
Előzmény annyi, hogy amikor beadtam munkába álltam, csak a lányom nagyon beteges volt, és ugye nem tetszett a főnöknek, hogy mindig otthon kell maradni a gyerekkel.
Hiába váltottunk egymást a férjemmel, így is sok volt.
Fizetett segítséget nem tudtunk igénybe venni, a rokonokrol meg ne is beszéljünk inkább.
Tehát ahogy kitettek a munkahelyemrol a gyerek maradt egész napra az oviban.
Nem jártam érte délben, igyis többet volt otthon mint oviban a betegségek miatt.
2-es, egyetértek veled.
Nálunk egy anyuka megkérdezte a férjemet, hogy miért ő hordja csak reggelente a gyereket. Nem mintha bármi köze lenne hozzá, de közölte vele, hogy kötetlenben dolgozik ami azt jelenti, hogy akkor ér be amikor akar én a felesége pedig időre járok.
Nálunk csak hülyék, nem gonoszak.
És nincs ilyen arány. Csak a kistesósok nem dolgoznak, a többi igen.
Mert egy gyereknek az anyja mellett van a legjobb helye jó esetben és mert egy kisgyermeknek talán nagyobb szüksége van a saját anyjára, mint egy külföldi nyaralásra ?
Mert mondjuk az anyuka nem is tudott elhelyezkedni megfelelő munkaidő beosztással vagy nem vették vissza a korábbi helyére?
Ha a férje egész nap dolgozik és csak ő tudja hozni-vinni a gyereket segítség nélkül, akkor miért kell egyből lelustázni, meg lemunkakerülőzni valakit?
(Ezek csak költői kérdések.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!