Carmen22 velünk vagy még?
Beszélgetni lehet zártan -nem látja senki a beszélgetők adatait.-
és külsőleg se lehet belenézni... most nemrég küldte nekem egy lány a hirt hogy megnyitotta és vár kértem hozzáférést nemsokára biztosan megkapom és akkor adok másnak is.
Higgyétek el én is sajnálom mert voltak sokan akik visszairtak hogy bevált a tanács pl. egy görbénél v. beszélgettünk tovább priviben...
Sziasztok! Carmen, én megértem, hogy levetted a neved, noha szimpi volt, hogy ezáltal is személyesebbé tetted a fórumot. Én is csodálkozom sokszor, hogy ez egy segítő oldal és mégis annyi rajta a rosszindulatú ember.
Ezt a pontozást is elég nagy gyíkságnak tartom, mert nem tükröz az égvilágon semmit. Pl. én a SAJÁT TAPASZTALATAIMAT írtam le a válaszaimban(már szültem), ill. hogy a nőgyógyász PROFESSZOR ÚR mit mondott egy-egy dolog kapcsán. Mindig látom, hogy a sokáig 100%-om folyton apad le, de sehol nincs kiírva, hogy "ez a válasz x%-ban hasznos". Nem értem már, hogy megy ez.
Szóval ne vedd magadra, és hidd el, a legtöbben tudjuk, hogy jó szándékú válaszokat adtál. :-)
Én is indítottam egy "Klub-ot", hívtam Carment, de nem akar csatlakozni. Sajnálom,hiányozni fog a csapatból.
Kedves Utolsó, aki ennyire tájékozott vagy a toplistát illetően, ajánlom figyelmedbe a rangsor alatti kiegészítéseket! pl:
"A toplista az elmúlt 30 napban történtek alapján készült. Naponta egyszer, éjszaka generálódik újra, amikor a 30 nappal ezelőtti dolgok kikerülnek, az előző napi dolgok pedig bele."
Ez a kérdés még nincs 30 napos, és már a kérdés feltevésekor írta Carmen, hogy lassan szeretne innen kiszállni, és a jövőben inkább egy másik fórumot részesít előnyben!
Összegezném, hogy világos legyen: a ranglista az elmúlt 30 nap alapján készült! 30 napja, sőt még lehet, hogy 15 napja is rendszeresen járt ide Carmen. Azóta viszont végérvényesen tele lett a micsodája a kötekedő beszólásokkal, és már nem jár ide. De nagyon valószínű, hogy ő fél hónap alatt is több emberen segített a tanácsaival, mint innen egyesek...
Majd nézd meg egy-két hét múlva a listát, hogy mennyi pontja lesz, mert ahogy telik az idő, abban a kritikus 30 napban egyre több lesz az, amikor már nem válaszolt, és szép lassan hátrébb sorolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!