Mi lehet a baj velünk?
Kisfiam születése óta (két éve) nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel. Azelőtt is vitatkoztunk néha, de mióta megvan a kicsi nem telik el hét, hogy ne veszekedjünk. soha semmi nincs jól, amit csinálok. A szüleimet, testvéreimet szinte utálja, mindig azt mondja, hogy tőlük csak rosszat tanul a gyerek (óvónéni nagyi, óvónéni a húgom), az a baj, hogy szüleim pénzzel nem támogatnak, ami igaz, hogy konkrétan pénzzel nem, de amit vásárolnak mindenből jut nekünk is.
Én hamarabb visszamentem dolgozni (én is pedagógusként dolgozom), ő most egy hónapja munkanélküli, de amíg volt keresete addig is mindenben akadékoskodott, úgyhogy nem ez az, ami kiváltotta.
Nem tudom már kezelni a kialakult helyzetet.
És ami a legjobban bánt az az, hogy az egész változás a kisfiunk születése óta van.
Mit tegyek?
Szia!
Szerintem próbáld meg végiggondolni, hogy mi lehet az, ami miatt rosszabbra fordulhattak a dolgok. Esetleg a szülés után megviselhette, hogy nem töltötök elég időt együtt? Mert természetes, hogy kevesebb jut ilyenkor a férjekre, de azért volt-e együtt töltött "minőségi időtök"?
Mennyire forog minden a gyerek körül, vagy tudtok/tudtatok-e "csak" feleség és férj lenni?
Mennyire figyeltél az ő életére, problémáira?
Nem "lelkitükör" akar lenni, csak ezeken lehet könnyen elcsúszni. Szerintem gondold át először egyedül, aztán próbáljatok meg erről komolyan beszélni.
De fontos, hogy ne egymást okítani akarjátok, meg ne panaszáradatot zúdítsatok, hanem az érzéseitekről beszéljetek.
Ne aggódj, és minden jót és bölcsességet kívánok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!