A párom elhagyott. Dns tesztet szeretne, de ha kiderül hogy az övé is csak 25.000-et szeretni fizetni. Ez jogos?
Figyelt kérdés
5 hónapos terhes vagyok, 1 hónapja már nem is keres, nem tudom mitévő legyek. Elsőnek tudom az apaságit kell elindítani, amin a biróság elrendeli a dns tesztet. Nekem kell majd kifizetnem? Ha többet itél meg a bíróság de tudom hogy annyit nem fog fizetni akkor mi lesz a teendő?márc. 31. 07:57
11/17 anonim válasza:
9-es: nincs százalékos megszabás, de tájékoztatásul kb ennyi az a fix összeg, amint meg szoktak itélni.
12/17 anonim válasza:
Vajon miért a DNS teszt volt az első gondolat?
13/17 anonim válasza:
12. Nem kizárt, hogy több apajelölt is van.
14/17 anonim válasza:
#13: A kérdés költői volt :) Nyilván ez van a háttérben, mekkora koppanás lesz, ha nem a pasié agyerek, aztán lehet feljhatani másik fejőstehenet
15/17 anonim válasza:
Nem tudhatjuk miért kért DNS tesztet.
Ismerek olyan fickót aki tudta, hogy tőle van a gyerek ő maga könyörgött a barátnőjének, hogy tartsák meg. Aztán pár hónap múlva még a gyerek születése előtt lelépett és DNS tesztet kért plusz bírósági tárgyalást a gyerektartás megállapítására. Mindezt a saját elmondása alapján azért, hogy legyen ideje átjelentetni magát minimálbérre 6 órában, mire tárgyalnak az összegről.
Szóval nem feltétlenül azért kér DNS tesztet, mert csapodár volt a kérdező.
17/17 babyboom567 válasza:
15-ös válaszoló, és ezt te el is hitted?6 órába átjelenteni,kb egy fél órás papírmunka,nem hónapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!