Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitöl van hogy 5 hetes fiam...

Mitöl van hogy 5 hetes fiam mihást kinyitja szemét éhes,és egyre hangosabb és végül köhög,és köhög és köhög?

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 01:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk úgy mondják, hogy mihánst. 😅 Ez ilyen falusi tájszólás.
2024. márc. 31. 12:45
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
11, férjem úgy mondja, hogy mihánt.😆
2024. márc. 31. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
11-12# Fantasztikus...:D Nálunk a falusi tősgyökeres mamám mondja,mi akik már tanultunk,szerencsére nem. Hallani is borzasztó.
2024. márc. 31. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

13, férjem is tanult ember, nem egy C kategóriás bunkó ember.

Egyszerűen csak így hallotta otthon, és ő is így mondja.

Nem értem egy szó miatt miért gondolod, hogy bunkó tanulatlan emberek vagyunk

Amúgy meg szerencsére nem neked kell hallanod, én hallom itthon.

2024. márc. 31. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
14# Nem sértésnek szántam,nem kell ugrani egyből...Ki a febe írta,hogy c kategóriás bunkó? Jézusom..:D Igen,nem kell hallanom,szerencsére,ennek nyilván örülök. Akkor viszont egy állásinterjún se adná ezt elő így,ha tanult. Gondolom otthon megy ez,azzal meg nincs is gond. Ez akkor gáz,ha hivatalosan is így intéz bármit. Nem kell magadra venni,nem írtam mamámra se hogy bunkó,csakhogy falusi,egyszerű,tájszólással. Nekem azért furcsa,mert mi is ezt hallottuk,de nyilván tanultuk mi a helyes forma,így azt használom,nem ezt. Erre értettem a tanultat. Nem arra,hogy ti vagytok tanulatlanok. De vicc,hogy forgatjátok kedvetek szerint a szavakat. :D Marha sértőt írtam tényleg...
2024. márc. 31. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
#13-15, azt is tanulhattad volna, hogy a vessző után szóközt teszünk...
2024. márc. 31. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
Milyen érdekes, hogy senkit nem bántottam. Sértésnek vette valaki azt,amit nem úgy szántam, még én kérek elnézést kb., de te azért belém állsz. :D Kis majomka. :) Írtam valahol, hogy én tökéletesen helyesen írok pl? Mi köze ennek a tájszóláshoz és a mihásthoz?
2024. márc. 31. 19:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget 🙂
2024. márc. 31. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!