Miért csinálják ezt a kisgyermeknevelők és az óvónők?
Tegnap azzal fogadott délután a kisgyermeknevelő a bölcsiben, hogy a csütörtök (azaz a mai nap) tavaszi szünet az iskolákban, ezért nagyon sok gyereket nem visznek, tehát megkér, hogy én se vigyem a lányomat, mert ő lenne az egyedüli gyerek a csoportban, ne kelljen miatta bejönnie (nekünk nincs iskolás gyerek).
Sok helyről hallom, hogy az oviban is ugyanez megy, hogy ne vidd be a gyereket vagy vidd el már ebéd után. Miért nem értik meg, hogy dolgozik a szülő? Nekem is akár van munka, akár nincs, ott kell ülnöm a munkahelyemen 8-16 óráig.
Persze tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy igent mondtam, hogy akkor megoldom és veszek ki szabadságot. Ő csak megkért, mondhattam volna nemet, de félek, hogy akkor a gyerek issza meg a levét. De úgy gondolom, hogy eleve pofátlanság ilyet kérni. Nálatok is ez megy a bölcsiben, oviban?
40!
Én fogorvos vagyok, melyik betegem nyakába ültessem bele a gyereket? 2 hónapos várólistám van, senki nem lenne boldog, ha egy nappal az időpontja előtt mondanám le a tömését úgy, hogy akkor a következő időpont 2 hónap múlva. Így is nyilván vannak váratlan esetek, pl betegség, nem kéne ezt még azzal is tetézni, hogy óvónéninek nincs kedve dolgozni. A váró sem arra van, hogy egy kisgyerek rajzolgasson ott, de azon kívül nem is reális, mert nyilván nem fogja a teljes műszakot csendben végig ülni, beteg szájából meg nem tudok csak úgy kiugrani. Vannak ám ilyen munkák is. Gondolom neked is rosszul esne, ha éppen a te odvas fogadat tömném és 5 percenként azért állnánk meg, mert most pisilni kell, most éhes, most szomjas, de elfogyott a papír, unja a rajzolást, menjünk már, meddig tart ez. Nem is tudnék ilyen körülmények között tisztességes munkát végezni és gondolom a világon a legjobban te lennél felháborodva, ha amiatt gányolnám össze a fogadat, mert a 3 éves kisgyerekem közben a nadrágom rángatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!