Van itt olyan, akinek annyira rossz alvó volt sokáig a gyereke, ő maga pedig annyira kipurcant az alváshiánytól,hogy ezért nem vállalt még egy gyereket?
#20. Igazából ez nem baj,mert nem várja el a rendet sem. Ablakot ő pucol,illetve amit kérek megcsinal,igaz,más a felfogásunk a rendről..de nem gebedek emg a hazimunkaban. Nem godnolom,hogy nagy segítség lenne,ha havonta valaki lemosna az ablakot. Amit viszont tényleg nem érez át,az a terhesség, a szoptatás,na megaz emberkinzassal felérő ejszakazasok.
19. Két éves múlt,egész pontosan két év két hónapos.

Én pont ezért vállaltam hamar. Lehet furcsa vagyok, az első gyerekünkkel pokoli kemény volt az első év, aztán nagyon gyorsan javult minden. Én mondtam, hogyha ez egyszer eljut a "könnyű" részig, vagy visszamegyek dolgozni, akkor nincs semmi, ami engem rávesz, hogy elölről kezdjem ezt a szopást.
De a második gyerek eszik-alszik-mosolyog baba lett, szóval nem olyan nehéz velük, mint vártam. 2 év lett köztük. Én örülök, hogy nem fordítva születtek, mert az első megedzett, ahhoz képest én már semmit nem érzek keménynek, pedig a kicsi se semmi, de már kitaposott úton járunk.

Mért nem veszi át apuka egy hétvégén az ébredéseket?
Én biztos elmennék péntek, szombat valami kis motelbe és apa oldja meg azt a 2 napot, utána majd beszélnénk hogy akkor milyen volt?
23. Átveszi olyankor. De egyszerűen annyira fáradt vagyok hogy ez az egy két alkalom.keves. Hétköznap nem várom tőle,mert vegso soron ő a kenyérkereso,valakinek pénzt is kell keresnie (ezt soha nem vágta a fejemhez). Jó lenne ha igazán aterezne,milyen nap nap után egyilyen eleven,nem alvó gyerekkel,de ahhoz hetekig,hónapokig így kellene élnie.
Plusz ha a gyerek ébred,én is megébredek,és sokszor ugyanolyan nehéz visszaaludnom,mintaj kelnek. Egy évig szoptattam,addig nem tudta átvenni (tapszerrel próbálkoztunk,de semmit se fogadott el),én ezalatt az egy év alatt szerintem elfelejtettem higy kell normálisan aludni,mert azóta sem sikerül. De mondom,mindig van valami,hol fogzas,hol ez,hol az,egyszerűen nekem legenda számba megy,hogy tényleg vannak olyan babák,kisgyerekek,akik este nyolckor elalszanak,és alszanak másnap reggelig.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!