Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek annyira...

Van itt olyan, akinek annyira rossz alvó volt sokáig a gyereke, ő maga pedig annyira kipurcant az alváshiánytól,hogy ezért nem vállalt még egy gyereket?

Figyelt kérdés

2024. márc. 22. 09:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#20. Igazából ez nem baj,mert nem várja el a rendet sem. Ablakot ő pucol,illetve amit kérek megcsinal,igaz,más a felfogásunk a rendről..de nem gebedek emg a hazimunkaban. Nem godnolom,hogy nagy segítség lenne,ha havonta valaki lemosna az ablakot. Amit viszont tényleg nem érez át,az a terhesség, a szoptatás,na megaz emberkinzassal felérő ejszakazasok.

19. Két éves múlt,egész pontosan két év két hónapos.

2024. márc. 22. 18:28
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

Én pont ezért vállaltam hamar. Lehet furcsa vagyok, az első gyerekünkkel pokoli kemény volt az első év, aztán nagyon gyorsan javult minden. Én mondtam, hogyha ez egyszer eljut a "könnyű" részig, vagy visszamegyek dolgozni, akkor nincs semmi, ami engem rávesz, hogy elölről kezdjem ezt a szopást.

De a második gyerek eszik-alszik-mosolyog baba lett, szóval nem olyan nehéz velük, mint vártam. 2 év lett köztük. Én örülök, hogy nem fordítva születtek, mert az első megedzett, ahhoz képest én már semmit nem érzek keménynek, pedig a kicsi se semmi, de már kitaposott úton járunk.

2024. márc. 22. 19:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Mért nem veszi át apuka egy hétvégén az ébredéseket?

Én biztos elmennék péntek, szombat valami kis motelbe és apa oldja meg azt a 2 napot, utána majd beszélnénk hogy akkor milyen volt?

2024. márc. 22. 19:43
 24/29 A kérdező kommentje:

23. Átveszi olyankor. De egyszerűen annyira fáradt vagyok hogy ez az egy két alkalom.keves. Hétköznap nem várom tőle,mert vegso soron ő a kenyérkereso,valakinek pénzt is kell keresnie (ezt soha nem vágta a fejemhez). Jó lenne ha igazán aterezne,milyen nap nap után egyilyen eleven,nem alvó gyerekkel,de ahhoz hetekig,hónapokig így kellene élnie.

Plusz ha a gyerek ébred,én is megébredek,és sokszor ugyanolyan nehéz visszaaludnom,mintaj kelnek. Egy évig szoptattam,addig nem tudta átvenni (tapszerrel próbálkoztunk,de semmit se fogadott el),én ezalatt az egy év alatt szerintem elfelejtettem higy kell normálisan aludni,mert azóta sem sikerül. De mondom,mindig van valami,hol fogzas,hol ez,hol az,egyszerűen nekem legenda számba megy,hogy tényleg vannak olyan babák,kisgyerekek,akik este nyolckor elalszanak,és alszanak másnap reggelig.

2024. márc. 22. 20:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondtam ne otthon aludj 2 éj, 3 nap pihi az már többet ér, és azért egy pasinak 3 nap az már sok, és így kicsit bele lát abba milyen ha valaki nem alszik+ egész nap talpon van.
2024. márc. 22. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok. Azt hozzáfűzném még, hogy nálunk fogzás után vàltozott jó irányban az alvása. Lehet nálatok is nagyrészt ez felelős a szörnyű estékért. Meg ugye az idegrendszer érése. Nálunk még az vált be, hogy közénk került. Előtte is a szobánkban volt a rácsos ágya(majd a kisgyerek ágy), de mikor közénk került sokkal nyugodtabban aludt. Mai napig van este hogy álmában minket keres és bújik, vagy vizet kér, de hát ez semmi, mert alszik és mi is 10 mp alatt visszaalszunk.
2024. márc. 23. 03:36
 27/29 anonim válasza:
100%
Én pont így vagyok. Terhességem alatt nem aludtam mert végig hánytam az egészet és mindentől még a víztől is savam volt.A kórházban bent voltunk 9 napot sárgaság miatt, mobil fénnyel volt kint a baba nálam egyedül voltam végig a szobában nem mertem egy percet se aludni. Haza is még jó sárgán jöttünk itthon is keltegetni kellett a babát így akkor se tudtam aludni.Most refluxos meg hasfájós így ha alszik is baromi nyugtalanul így én se tudok aludni. Jelenleg imátkozom hogy ezt a helyzetet túléljem nem vágyok másik gyerekre.
2024. júl. 2. 15:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Kedves 27-es! Együttérzek, kitartás, óriási ölelést küldök! A refluxos picinek pedig jobbulást, mi is majdnem 1 évig szenvedtünk a gyomorsav miatt a nagyfiammal.
2024. júl. 3. 17:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Hú,mintha csak én írtam volna. Most 22 honaoos. Ezen az éjszakán három órát aludtam. Nem egyszerre,hanem fél egytől fel kettőig,negyed háromtól negyed négyig,majd négytől otig. Ez most extrém,de átlag öt óra jut két részletben, a maximum hat volt. Első hat hétben semmit,szó szerint,majd két és fél hónapos koráig egy két órákat aludtam. Nem tudom,hogy éltem túl. Utána hol jobban,hol sokkal rosszabbul,de a fent vázolt öt hat óra két három részletben van nagy átlagban. Jó,hogy nincs másik gyerekem,mert nem bírnam. Mivel már 37 leszek,nagyon nem hiszem,hogy vállalni fogok. Ebblm sok év lesz regenerálódik,ha egyáltalán vége lesz belátható időn belül. A férjem szeretne még egyet,de megért. Ő nem kel a gyerekhez,hiába beszéljük meg,egyszerűen mire meltoztat átmenni a ddigra én is tiszta éber vagyok. Na meg kicsi is a lakás,ha felkel,én is fent vagyok. Sokat utazik munka miatt,segítség egy szál se. Hiába vagynek a szívem mélyén még egy gyerekre,sokszor ajultas kerülhet napközben a faradtsagtol. Így nem lehet. És jó lenne nem leepulni addig,míg esetleg egyszer végre újra alhatok.
nov. 18. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!