Mit lehet kérdezni kismamáktól?
Figyelt kérdés
Ismerősi körben úgy alakult, hogy lesz kisbaba és emiatt kérdezem. Ugyan én nem szeretnék gyereket, így lehet nem is vagyok kompetens a témában, de mégis csak érdekel, hogy ismerősöm min megy keresztül, mit él át, viszont sok helyen hallom, hogy akarva akaratlan meglehet bántani ilyenkor az embert, sokan tapintatlanul kérdeznek a témában és a kismama a szívére vesz olyan dolgokat, amit kívülálló nem is gondolna. Lehet furán hangzik a kérdésem, de ti minek örültetek volna ha kérdeznek? Vagy csak milyen alap dolgok vannak, amit ilyenkor kérdez az ember?márc. 15. 21:53
11/15 anonim válasza:
A hogy érzed magad és a segíthetek-e valamiben bőven elég. A terhes nő is ember és attól függ ő milyen természet. Én speciel utáltam mikor tapizni akarták a hasam, mikor kérdezték mozog-e már van-e aranyerem meg ilyenek.
12/15 Derjaderja válasza:
Én utáltam minden olyan kérdést, amiben akár csak céloztak a varandósságra, úgy éreztem, mintha páros lábbal ugrálnanak a személyes teremben. Az "érzed-e mozogni" és hasonlók, az ilyen embereket utána igyekeztem elkerülni.
A "Hogy vagy?" Szerintem szuper bár még ezzel is mellé lehet lőni mert valaki megsértődik az egyes számon. Én mondjuk a "hogy vagytok?"-tól szerettem volna letépni az arcom.
Kompromisszum: "mi újság"?
13/15 anonim válasza:
Én nem vagyok sértődős, sőt, általában teljesen nyitott vagyok és bármiről szívesen beszélgetek, ez a terhesség alatt is megmaradt, ha hozzám közel álló ember kérdezett, szívesen válaszoltam. De amikor majdhogynem idegen kolléganők azzal jöttek, hogy striás-e a mellem, vagy hogy megvan-e a nyákdugó még, attól robbantam :D csak mert nők meg mert én is az vagyok, nem kell ilyen kérdést feltenni. Mindig azt válaszoltam, hogy ez a nap legtapintatlanabb kérdése, köszi a részvételt! :D
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves, hasznos válaszokat!
márc. 16. 12:37
15/15 anonim válasza:
3-ezzel pont hogy bele lehet gázolni...-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!