Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet kérdezni kismamáktól?

Mit lehet kérdezni kismamáktól?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben úgy alakult, hogy lesz kisbaba és emiatt kérdezem. Ugyan én nem szeretnék gyereket, így lehet nem is vagyok kompetens a témában, de mégis csak érdekel, hogy ismerősöm min megy keresztül, mit él át, viszont sok helyen hallom, hogy akarva akaratlan meglehet bántani ilyenkor az embert, sokan tapintatlanul kérdeznek a témában és a kismama a szívére vesz olyan dolgokat, amit kívülálló nem is gondolna. Lehet furán hangzik a kérdésem, de ti minek örültetek volna ha kérdeznek? Vagy csak milyen alap dolgok vannak, amit ilyenkor kérdez az ember?
márc. 15. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A hogy érzed magad és a segíthetek-e valamiben bőven elég. A terhes nő is ember és attól függ ő milyen természet. Én speciel utáltam mikor tapizni akarták a hasam, mikor kérdezték mozog-e már van-e aranyerem meg ilyenek.
márc. 16. 07:42
 12/15 Derjaderja ***** válasza:
51%

Én utáltam minden olyan kérdést, amiben akár csak céloztak a varandósságra, úgy éreztem, mintha páros lábbal ugrálnanak a személyes teremben. Az "érzed-e mozogni" és hasonlók, az ilyen embereket utána igyekeztem elkerülni.

A "Hogy vagy?" Szerintem szuper bár még ezzel is mellé lehet lőni mert valaki megsértődik az egyes számon. Én mondjuk a "hogy vagytok?"-tól szerettem volna letépni az arcom.

Kompromisszum: "mi újság"?

márc. 16. 09:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok sértődős, sőt, általában teljesen nyitott vagyok és bármiről szívesen beszélgetek, ez a terhesség alatt is megmaradt, ha hozzám közel álló ember kérdezett, szívesen válaszoltam. De amikor majdhogynem idegen kolléganők azzal jöttek, hogy striás-e a mellem, vagy hogy megvan-e a nyákdugó még, attól robbantam :D csak mert nők meg mert én is az vagyok, nem kell ilyen kérdést feltenni. Mindig azt válaszoltam, hogy ez a nap legtapintatlanabb kérdése, köszi a részvételt! :D
márc. 16. 09:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves, hasznos válaszokat!
márc. 16. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
3-ezzel pont hogy bele lehet gázolni...-_-
márc. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!