Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesetagulatos kismamaktol...

Vesetagulatos kismamaktol kerdeznek, ki melyik oldalon aludt akkor amikor mindket oldalon tagulta volt?

Figyelt kérdés
Jobb oldalon 20mm tagulatom van, bal oldalon 10mm. Napi 4 liter vizet megiszok es vesetornazok. Akinek mind a ketto oldalon volt tagulat az csak azon az oldalon fekudt ahol kisebb a tagulat? Felek, hogy igy meg ott fog majd noni a tagulat..
2022. szept. 3. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ó basszus, sajnállak nagyon. Nekem csak az egyik oldalon volt, így az ellenkezőn aludtam, de rohadt kényelmetlen hosszú távon és szétmegy töle az ember csípője/ combcsontja.

Olyat olvastam még neten h könyöklő támaszban előre hajolva lenni 10-15 perceket, és akkor elvileg egyiket se terheli.

Nekem szerencsére elmúlt a probléma, szurkolok hogy megúszd a katétert.

2022. szept. 3. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen sajnos meg csak ket nap telt el, hogy a bal oldalamon alszok de reggelre ugy faj mindenem, hogy ki kell engem kb szedni az agybol.

Ezt a vesetornat napi hanyszor lehet csinalni vajon?

A kateterezestol szornyen felek😢

2022. szept. 3. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Buta kérdés, de ez hogy derül ki? Vizeletem vérképem rendben van, viszint jobb oldali vesetájékon néha olyan furán érzem. Nem konkrét fájdalomnak mondanám, de nagyon furcsa és kellemetlen. Pláne ha véletlen azon az oldalamon fekszem.

2022. szept. 6. 10:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is igy kezdodott, majd a vegen olyan vesegorcsom volt, hogy nem tudtam kikelni az agybol. Nogyogyasznak mond h nezzen ra uh-val a vesedre is!
2022. szept. 6. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Megyek néhány nap múlva hozzá, rá is nézetek, mert néha már ébren is érzem hogy valami van.

Még mindig nem kibírhatatlan fájdalom vagy ilyesmi, de eléggé érzem hogy valami van.

Nektek ez a mindennapi életre nézve mivel jár?

2022. szept. 7. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!