Pár óráig, max 1 napig jelentkező magas hőemelkedés és 38,5 láz mitől lehet? 1 éves a kiafiam
Tudom...itt senki nem orvos, de hátha volt már valaki gyerekével ilyen. Nemtudom, hogy ezzel hétfőn rohanjak e a dokihoz vagy sem...szeretném elkerülni, hogy a váróban beteg legyen, ha most nincs semmi baja.
1 hete elkezdtem tüsszögni, bedugult,folyt az orrom, köhögtem, az orr dugulás még mai napig van.
1 éves kiafiamon szintén észrevettem a napokban, hogy elkezdett tüsszögni, majd tegnap előtt este belázasodott, tegnap pedig délelőtt még volt egy pici hőemelkedése, este és ma éjjel óránként kelt, nyugtalan volt, izzadt de hüvös volt a bőre. Nincs hőem, se tüsszögés, se semmi most..
Lehet később jön ki neki vagy csak átszaladt rajta, vagy más lehet?
Esetleg a foga? Bal alul a rágója be van durranva de ilyen már neki egy pár hónapja így arra nem gondoltam. Nem olyan rég átesett már herpeszvírus fertőzésen, 3 napos láz(hőem) is volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!