Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kora terhesség alatt hőemelked...

Kora terhesség alatt hőemelkedés/láz?

Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy terhes vagyok, holnap kell majd tesztelnem.Viszont ma elkezdett fájni a torkom és az előbb 37.7-et mértem.Ha van baba okozhat nála fejlődési rendellenességet?Mikor kell lázcsilallapítót bevenni és milyet?Nagyon ideges vagyok.Kérlek segítsetek kezdő vagyok ebben a dologban.

2018. máj. 3. 19:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Senki nem járt hasonló cipőben?Csak én vagyok ilyen szerencsétlen 😢
2018. máj. 3. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
38-tól kezdődik a láz, addig ne vegyél be semmit. Utána talán rubophent lehet, de feltétlen kérdezd meg az ügyeletet, amúgy a hűtő fürdő jobb lenne a gyógyszernél.
2018. máj. 3. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Panadolt, algopirint terhesen is bevehetsz mindkettő lázcsillapító hatású.
2018. máj. 3. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!37.8 volt eddig a maximum amit mértem, már túlvagyok 2 hűtőfürdőn.Csak a legvégső esetben szeretnék gyógyszert bevenni.Remélem minden rendben lesz.
2018. máj. 3. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Paracetamol hatoanyagu gyogyszert lehet bevenni fajdalom,laz eseten. En pl rubophent szedek be ha nagyon muszaj.

A laz egyebkent nagyobb bajt okoz,mint egy lazcsillapito.

2018. máj. 4. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!