Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után (1 évvel) hogyan...

Szülés után (1 évvel) hogyan tudnám erősíteni a hasfalamat?

Figyelt kérdés
Hiába eszek keveset, a hasam akkora lesz rögtön evés után, mint a görögdinnye :( A terhességem előtt ez éppen fordítva volt. Ehettem bármennyit, meg sem látszott a hasamon.
2010. okt. 25. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, harmadik gyerekemet szültem:)

Szerintem a napi rendszeres torna segítene...csak hét se időm, se energiám:(

2010. okt. 26. 06:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hét, hanem hát... csak hát...
2010. okt. 26. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Mekkora a hasad ha megkérdezhetem?Mert én 5 hónapja szültem és kb. 4-5 hónapos terhesnek nézek ki.ha eszek még nagyobb...kezdek elkeseredni...
2010. nov. 4. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdelekne. A szülés után nem volt ekkora a hasam (úgy néztem ki, mint a terhesség elött), most meg mint egy 5 hónapos terhes.
2010. nov. 4. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Első gyerek után én rendszeresen minden este felüléseket csináltam. Nem sokat, csak 100-150-et. Kb. 10 percbe belefért. Akkor bevált. Így a 3. után már nekem se nagyon van rá energiám. idő lenne, de kifogás is van bőven. :DDDD
2010. nov. 4. 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem reggelente olyan a hasam mint régen volt, de amint megreggelizem (nem sokat), akkora, mint aki lenyelt egy görögdinnyét :(

Valahol azt olvastam, hogy ilyenkor hiába csinál az ember olyan gyakorlatokat (pl. felülés), ami "kockássá" teszi a hasat, mert ilyenkor nem a külső, hanem a belső izmokat kell erősíteni és arra viszont nagyon kevés gyakorlat jó.

A Pilatest ajánlották és a futást. Nekem sajnos sem időm, sem pénzem eljárni Pilates órákra, futni csak korán reggel v. este tudnék, akkor meg már megfagyok, mert amúgy is iszonyatosan fagyos vagyok. Ha még tavasz lenne..... :(

2010. nov. 5. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen Pilates meg vidéken nincs is,még ha akarnék járni akkor sem tudnék.Kazettám van de ha van egy kis szabadidőm akkor takarítok,főzök,mosok,vasalok.Ez a baj,este meg hulla fáradt vagyok.Nekem azt mondta az orvos,hogy szétnyílt valami izom bent nem tudom van-e ilyen de nagyon gáz,hogy hetente megkérdezik ha nem a gyerekkel vagyok,hogy mikorra várom?..:(
2010. nov. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!