Hol lehet venni olyan kiskádat, amit a nagy fürdőkádra lehet erősíteni? És kb mennyibe kerül?
Én is kerestem ilyet, netes bababoltokban lehet kapni főleg ("rendes" boltba általában nem tartják készleten), .illetve Teszvesz, Vatera.
Mi letettünk róla, mert baromi drága, 20 ezer forint körüli (CAM, Neonato mákájú). Teszveszen árulnak valami németet is, 12 ezerért, nálunk ez nem fért volna be a csaptelep miatt.
AZ a baj (a drágaságon kívül) hogy ahogy nézegettem, ezek vagy nagyon pici méretű kádak (a német), vagy a "formatervezett" csúszásgátlós kádak, amik nem érnek semmit sem, ergo a méregdrága kádat kb. 2-3 hónapoig tudod csak használni.
Jaj, bocs, van még egy 3. fajta is, egyszerű műanyag kád, állvány nélkül, négyszög alapú, és olyan széles, hogy rátehető a kád peremére. Lehet, hogy ez jó, és beválik, de igazából így csak pár centivel van magasabban a kád, mintha beletennéd rendesen a nagykádba, és hát én nem tudom elképzelni, hogy amikor egy 8-10 kilós baba plusz a fürdővíz van a kádban, akkor ne hajoljon meg a súly alatt az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!