Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fog még hozzám...

Szerintetek fog még hozzám kötődni?

Figyelt kérdés

Kisbabam 2 hónapos. A szoptatás az elejétől nagyon nehezen megy (fájdalom, nem hatékony stb - rajta vagyunk a megoldáson, csak nem megy gyorsan) és mivel folyamatosan fejnem kellett az elejétől hogy megmaradjon a tejem így apuka vállalt sok mindent a babával (éjjeli etetés, pótlás napközben, bufiztetes stb, mivel a baba volt, hogy oraig szopizott így csak utana tudtam fejni) ejjel pedig a fejesek mellett muszaj volt aludnom így akkor ő etetett az elejétől kezdve. Erzem, látom hogy a baba hozza jobban kotodik, gondolom amiatt is mert sokat vaj vele, a szopizasnal pedig en kínlódok mert faj, faradt vagyok es biztos azt is erzi. Lelkileg teljesen kikeszit az egesz, a napom csak a tejrol szol, hogy legyen eleg es félek, hogy már örökre elrontottam a kötődést köztünk. Örülök, hogy ilyen párom van, és tudom, hogy mindent csak azért csinálunk, hogy a babának a legjobb legyen, de lehet hiába.

Köszönöm ha megosztjatok a véleményeteket.

2024. márc. 10. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9: írtam, hogy lehet hogy rátok nem igaz, nem mondtam hogy ismerlek (titeket), de alapvetően nem jó ez a túlzott ragaszkodás és annyit mondtam, hogy én ránéznék, hogy mitől lehet, mit lehet tenni ellene, mivel lehetne a lányodnak segíteni. Ha semmit nem érzed, akkor engedd el 😊
2024. márc. 10. 17:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! 4-es, neked is köszönöm a választ, természetesen nem mindent csinál a párom, mivel én szoptatok csak a pótlást adja ō, mikor már másfél óra szoptatás és mellen alvás után muszáj intéznem a fejést hogy legyen mivel pótolni és a tejem se menjen el. Tudom, hogy a bűntudat sem tesz jót próbálom is kicsit összeszedni magam csak néha nagyon nehéz.
2024. márc. 10. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora baromságot is rég olvastam már, mint amit a 4-es válaszoló írt.

Kérdező, én a helyedben mérlegelnék hogy megéri e ennyit szenvedni a szoptatással. Ha esetleg tápszeres lesz mivel lesz rosszabb? Betegesebb lesz? Nem. Kevésbé fog kötődni? Nem. Az anyukája kipihentebb lesz és talán harmónikusabbak lesznek a napok? Talán még ez is előfordulhat.

Nem az anyatej ellen akarok beszélni, mert persze ha van akkor inkább mint a tápszer. DE ha ennyire kikészít lelkileg ez az egész, akkor semmivel nem jobb az anyatej a tápszernél SZERINTEM.

2024. márc. 11. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!