Fog majd kötődni hozzám?
Persze, hogy fog, ezen ne aggódj! Sok minden múlik a cica személyiségétől, ugyanúgy másmilyenek, mint mi emberek. Nekem van több utcán talált cicám, egyiküket hetekig szelídítgettük mire megbírtuk fogni, a másik meg már az első pillanatban tiszta magabiztos és szeretetbomba volt.
Szóval arra figyelj, hogy először az ő tempójában ismerkedjetek meg, főleg, ha félénkebb: adj neki időt, hogy maga fedezze fel az új helyet. A macskák általában először félnek az új helyen, de légy türelemmel. Minden rendben lesz.
Eleinte biztos félni fog, de amikor tudatosul, hogy te vagy az új konzervnyitója, akkor már rendben lesz minden.
Amúgy a menhelyen hogy viszonyul hozzád?
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Amikor legelőször voltam a cica menhelyen, ő jött hozzám legelőször oda, rám nézett, és oda dugta a kis fejét a lábamhoz, majd többször a kezemhez is. Azonnal hagyta magát simogatni. El is sírtam magam, lehet érezte is a lelki fájdalmamat, nem tudom. Így ő választott engem úgy érzem.:) Több cica is odajött hozzám, de ez a cica aki az én cicám már, nem tágított mellőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!