Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek szétcsapva jön...

A férjetek szétcsapva jön haza gyermekágy alatt?

Figyelt kérdés
Elment iszogatni a haverjaival, az egyiknek volt szülinapja, ezzel nincs is semmi bajom, de annyira taccsra vágta magát, hogy egész nap a wc fölött volt. Amúgy sjncs semmi segítségem a babával, kialvatlan is vagyk, így hogy is kiesett egy estére majd egy teljes napra, totál kikészített. Túlreagálom?
márc. 9. 06:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha mindig elázva jönne haza, belőlem előbújna a sárkány, mert az még belefér, hogy 1-2 hetente kicsit vagy jobban kimarad, mert attól még, hogy nekem beleállt a földbe a társasági életem, az övének nem kell, ha egy mód van rá. De a részegektől undorodom és a gyerekek se lássanak ilyen példát. Meg is mondtam neki, amikor egyszer elázva landolt idehaza (a padlón). De még ennél az esetnél is összeszedte magát másnapra, bármilyen rosszul is volt, mert aki éjjel legény a gáton...
márc. 9. 15:40
 32/34 anonim ***** válasza:
35%
3 vagyok, aki lepontozott azt csapja szét a férje🤣
márc. 9. 15:41
 33/34 anonim ***** válasza:
Elmennék a nap nagy részére, vigyázhat ő a gyerekre és hallgathatja másnaposan. :))
márc. 13. 15:32
 34/34 anonim ***** válasza:
33nak igaza van, legközelebb a kérdező helyében megmondanám, hogy bulizzon nyugodtan, de nekem másnap 7től dolgom van, szóval ő lesz egész nap a gyerekkel
márc. 13. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!