Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek szétcsapva jön...

A férjetek szétcsapva jön haza gyermekágy alatt?

Figyelt kérdés
Elment iszogatni a haverjaival, az egyiknek volt szülinapja, ezzel nincs is semmi bajom, de annyira taccsra vágta magát, hogy egész nap a wc fölött volt. Amúgy sjncs semmi segítségem a babával, kialvatlan is vagyk, így hogy is kiesett egy estére majd egy teljes napra, totál kikészített. Túlreagálom?
márc. 9. 06:28
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Nem menekül semmi elől, ha buli volt mindig ennyit ivott, nem bírt sose mértéket tartani.

Ettől függetlenül amúgy sokat segít itthon, amit nehezményeztem hogy megint ennyire szétcsapta magát, mert így azért elég nehéz. A 24 órázó férj esetét pedig ne hasonlítsuk ahhoz, hogy egy egész nap üvöltve hányást kell hallgatni, miközben a gyerek meg üvölt a hasfájástól.

márc. 9. 08:15
 12/34 A kérdező kommentje:
Plusz így nyugodtan se tudtam szoptatni, hiába vonultam el, áthallatszik.
márc. 9. 08:17
 13/34 anonim ***** válasza:
80%

7 vagyok, hiába pontoztatok le, az apukának ne az legyen már ez első hogy berug mint a ló, miközben született egy kisbabája.

Ha anyuka tenné ugyanezt az már baj lenne, mert mit képzel.

Ha apuka csinálja az normális, mert csak...

Persze ,jöttök azzal, hogy anya az anya apa az apa milyen nagy a különbség

Aztán más kérdés alá azt írjátok, hogy mindkét szülő egyforma, mindkettőnek ugyanazok a jogai.

márc. 9. 08:27
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
Hát szerintem normális apa nem megy el szülinapozni az újszülött gyermeke mellől vagy ha el is megy akkor max tiszteletét teszi egy kis időre és hazamegy. Nálunk a családban még a nagypapának is meg van tiltva, hogy ittasan, cigiszagúan a gyerek közelébe jöjjön, sőt gyakorlatilag ő maga mondta hogy az unokája miatt megpróbálja letenni a cigit. Nem akarom elhinni, hogy egy pasinak olyan hatalmas áldozat lenne hogy legalább ilyenkor ne igyon
márc. 9. 08:27
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

14 mindjárt le leszel pontozva, mert szegény apuka így ereszti ki a gőzt, ez jár neki.

Egyébként szerintem sem normális amit apuka csinált

márc. 9. 08:30
 16/34 anonim ***** válasza:
85%

Az egész napos üvöltve hányást én se tolerálnám, ugyanakkor még sose láttam üvöltve hányó embert. Miért nem tud csöndben?

Maga a lazulás nem zavarna, az én párom akkor megy, amikor csak akar. Egyetlen kérésem volt, részegen haza ne jöjjön, azt ne nezzék a gyerekeim, akkor maradjon az aktuális havernál. Mondjuk nem is jött sose részegen, tud mértéket tartani.

Ha ez nálatok probléma volt mindig is, rossz ötlet volt szülni neki. Vagy a gyereked így fog felnőni? Mert az nem egy nagy élmény ám.

márc. 9. 08:45
 17/34 anonim ***** válasza:
58%
Az enyém már fél éves, el van engedve bármikor egész éjszakára is, de ahhoz ragaszkodom, hogy annyit igyon csak, hogy másnap tudjon érdemben funkcionálni.
márc. 9. 09:13
 18/34 anonim ***** válasza:
72%
15 az én férjem érdekes módon úgy is ki tudja ereszteni, hogy nem iszik. A saját legénybúcsúján nem ivott, mert inkább elmentek másik városba a kedvenc helyére és üdítőzött meg ettek.
márc. 9. 09:30
 19/34 anonim ***** válasza:
82%

Bocsánat! Magas labda!

17es! Nem kicsi még az éjszakai kimaradásokhoz?!😂😂😂

márc. 9. 09:45
 20/34 anonim ***** válasza:
35%

Ennél nagyobb baj ne legyen. 1 napot nem bírsz ki a gyerekkel? Szerintem túlreagálod.

Férjem vezető pozicióban van, napi 10 órát dolgozik minimum. Amikor van ideje elmegy szaunázni vagy 2 havonta egyszer a haverokkal iszogatni. Volt, hogy reggel 6 után ért haza és igen ivott, átaludta a napot és szarúl volt. Nemvertem hisztit, fogtam a gyereket elvittem sétálni, meg a nagymamához dumcsizni amég összeszedte magát. Én megértem, nagyon idegtépő a munkája.

Mindent megad nekünk, pelenkázott, este kelt a gyerekkel, eljár vele uszodába, munka után jön velünk játszótérre, takarit, ha később kelünk a gyerekkel a reggeli az asztalon vár és még sorolhatnám. Ő is emberből van. Én nem haragszom rá ezmiatt. Soha nem kiabál, nem veszekedős vagy kötekedős. Sőt ő szokta mondani, hogy pihenjek már ő addig elmegy a játszóra a gyerekkel, ne a házimunkát csináljam állandóan.

Szerintem, ha jó aba ne bántsd ezmiatt

márc. 9. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!