Ezek közül melyik a legszebb?
Figyelt kérdés
Kislány neveken gondolkodunk a párommal. Több név is felmerült már. Például a Virág, Lara, Anna, Olívia, Szintia, Mia, Lívia, Liza. Szerintetek ezek közül melyik a legjobb? Nekem a Virág felé húz a szívem, de le tudok mondani róla. A Szintia név nagyon tetszik a páromnak, de nekem vannak kétségeim. Bár lehet később tetszene ez a név annyira mint neki. Amúgy ami a legjobban tetszik mindkettőnknek azaz Andrea név. Viszont párom testvérét így hívják. Amíg férjhez nem ment ugyanaz volt a vezetékneve mint páromnak. Ezért nem szeretnénk ezt a nevet adni bármennyire is tetszik. Az is szóba került hogy lehetne két keresztneve a babának és ha felnő akkor tud választani hogy melyik szimpi neki.márc. 7. 18:51
12/14 anonim válasza:
Anna, Lara, ez a kettő szerintem így jól is hangzik együtt, és szerintem ezek a legszebbek a felsoroltak közül. :)
14/14 anonim válasza:
Olívia, Lívia, Anna szép
mia, Lara-egyszer felnőtt is lesz a cuki kislány erre is gondolj. Nevezzétek akkor Laurának, beceneve meg lehet Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!