De tényleg, miért Natali? A Natália egy fennkölten hangzó, különleges név. Nem adnám, mert nekem túl... pejoratív, ha szabad így mondani, de maga a név hangzása, fonetikája szép.
A Natali ezzel szemben a magánhangzó rövidülés miatt minden eleganciáját elveszti, olyan, mintha csak felböfögted volna. Túl kemény, nem hangzik jól picit sem. Elképzelni nem tudom, mi a jó ebben az alakban a magyar kiejtés mellett.
Laura, nekem ez tetszik egyedül ezek közül, az Elizabeth Liza rövidítve, de a Liza meg anyakonyvezheto már az szebb.
De ez relatív, nem nekünk kell hogy tetszen, hanem neked és a férjednek, meg lehetőleg majd a kisbabának:)
En Luca vagyok, mamamek azt mondták undorito név ehhez képest még mindig így neveztek el, és én szeretem, nem egy tömeg név.
Barmi is lesz a neve, sok boldogságot!:)
Ez az Elizabet, meg Natali... ez nekem rohadt gáz.
Megmondom őszintén, ez a roma kategória, ők szeretnek kitűnni ilyen nevekkel.
Olíviáról az olivabogyó jut mindig eszembe.
A Laura és a Nóra pedig szép nevek.
Kérdező nem adhatod azt hogy Elizabeth csak Elizabet. Nagyon gáz ez is meg a Natali is.
Legszebb ezekből az Olívia
Olivia. Ez messze a legszebb, de épp ezért elég gyakori is.
A Laura tetszik még, a Nóra nem, de vállalható.
Az Elizabeth ilyen formában nem adható, max Elizabet lesz az, elég szörnyű. A Natali is rosszul néz ki, nagyon hiányzik, a végéről egy E vagy egy A. Magyar gyerek esetében Natália.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!