Ezek közül melyik a legszebb?
Figyelt kérdés
Kislány neveken gondolkodunk a párommal. Több név is felmerült már. Például a Virág, Lara, Anna, Olívia, Szintia, Mia, Lívia, Liza. Szerintetek ezek közül melyik a legjobb? Nekem a Virág felé húz a szívem, de le tudok mondani róla. A Szintia név nagyon tetszik a páromnak, de nekem vannak kétségeim. Bár lehet később tetszene ez a név annyira mint neki. Amúgy ami a legjobban tetszik mindkettőnknek azaz Andrea név. Viszont párom testvérét így hívják. Amíg férjhez nem ment ugyanaz volt a vezetékneve mint páromnak. Ezért nem szeretnénk ezt a nevet adni bármennyire is tetszik. Az is szóba került hogy lehetne két keresztneve a babának és ha felnő akkor tud választani hogy melyik szimpi neki.márc. 7. 18:51
2/14 anonim válasza:
Nekem anno a Lívia és az Olívia tetszett nagyon.
3/14 anonim válasza:
Ezekből a Lívia és az Olívia
az én kedvenceim:
Karolina, Heléna, Zita, Korina, Tilda, Laura
4/14 anonim válasza:
Az egyik kis barátnőm Virág, az unokahúgom Lara.
5/14 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik: virág, Mia, Lara
A többi nem rossz
7/14 anonim válasza:
Anna.
Nekem mondjuk a Virág nagyon taszító név. Ok, a jelentése szép, de hangtanilag tök ronda.
Van egy ismerős kis Virág, az anyja Virukának becézi, mert egy normális becézése sincs.
Plusz nekem azért is ronda, mert benne van, hogy "rág".
8/14 anonim válasza:
Szerintem a Virág a legszebb. A többi sem rossz, kivéve a Szintia. Az szörnyű.
10/14 anonim válasza:
Ne mondjatok le az Andreáról, az a legjobb ezek közül. Nem annyira speckó név, hogy feszengenetek kelljen. Manapság nem is gyakori, nem fogják minden második osztálytársát így hívni, a Lara esetében lehet. A Szintiát felejtsétek el, vagy úgy tudom, ezt a nevet "C" - vel írva is lehet adni, csak akkor elméletileg "c" - vel kéne ejteni, de attól még ejthetitek "sz" - szel. Viszont "Sz" - szel írva gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!