Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hány együtt töltött év...

Ki hány együtt töltött év után vállalt gyereket? Szerintetek mi az “ideális”?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok a párom 25,ha minden jól alakul(együtt maradunk stb) én 25-26évesen szeretnék egy gyereket,nem lenne korai?
márc. 4. 05:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi tudatosan nem vállalunk. Sógornőm 20 évesen 3 éves kapcsolatban vállalta az elsőt, fél éves volt a gyerek mikor egy cetlit talált a konyhaasztalon, hogy nem bírja, még élni akar, a pasi lelépett külföldre.

A másodikat 36 évesen vállalta 12 éves, elég instabil kapcsolatban, évekig össze vissza csalták egymást, külön is éltek, aztán a csaj rájött hogy más pasinak baromira nem kell, így visszaédesgette a férjét és gyorsan teherbe esett, hogy megfogja. 2 éves a gyerek, rengeteg a veszekedés most is, nem tudni mi lesz a vége.

Egy másik rokonom 8 éves kapcsolatban vállalt gyereket, 1 év múlva elvált az azóta alkoholistává és nőverővé vált férjétől.

Barátnőm 10 év után vállalt, 1 évre rá elváltak.

Mi 14 éve vagyunk együtt, tudatosan nem szeretnénk gyereket, mi így vagyunk boldogok.

A férjem legjobb barátja és annak párja szintén tudatos gyerekmentesek, ők 16 éve vannak együtt, boldogok.

Egy másik barátnőm és a férje 15 éve vannak együtt, a gyerek, bár akarnak, nem jön nekik össze, és sajnos úgy néz ki hagyják, hogy ez tönkretegye a kapcsolatukat, mert váláson gondolkodnak.

Erre nincs recept egyáltalán. Ha mázlid van összejön a gyerek akire vágysz, és az apja is veletek marad, ha nem akkor nem, és egyedül kell felnevelned, mint sok más nőnek.

márc. 4. 21:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem létezik olyan hogy ideális

Az első gyerekem apjával már 5 éve együtt éltünk mikor megszületett a fiúnk. Rá 6 hónapra szét mentünk, évente két alkalommal keresi a gyereket azóta is.

A második gyerekem egy éjszakás kalandból fogant, sosem éltünk együtt az apjával, de rá mindig lehetett számítani, rendszeresen látogatja a lányunk.

A harmadik gyerekem apjával 1 éve voltunk együtt mikor terhes lettem. Már 6 éves a gyerek, azóta is együtt vagyunk, minden rendben van köztünk, azóta született még egy babánk.

márc. 4. 23:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
14 év után jön. Ebben bolt 3 èv meddőség is, de nem is akartunk sokkal korábban, jó volt kettesben.
márc. 6. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!