Ha mindketten dolgoztok milyen házimunkát végzel te és férjed mit?

Én 6 órában dolgozom, heti 4 napot. Ő átlag 10 órát megy naponta. Így javarészt én csinálok mindent.
Reggel a kicsit én viszem bölcsibe. A nagy egyedül jár busszal iskolába.
Délután fél 3 körül megyek a kicsiért.
Itthon ha kell, takarítok kicsit, van, hogy főzök vacsorát. De hétköznap nem igazán szoktam, inkább hideget eszünk.
A kicsivel általában elég sokat kint vagyunk, így sok mindent nem szoktam csinálni amúgy. Mosogatógépet ki/bepakolni, mosógépet, szárítót elindítani, felporszívózni.
A férjem általában 5 körül jön haza, akkor még kint szoktunk lenni, ő is kint van velünk. Most, hogy már nem sötétedik olyan korán, a kertben szoktunk ilyenkor kicsit tenni-venni.
Hétvégén is dolgozik, általában szombat délelőtt. Olyankor én főzök. 2 napra szoktam, akkor vasárnap nem kell már.
Hétvégén szoktunk nagyobb takarítást csinálni.
A férjem focizik, heti 1x edzésre megy, és vasárnap mindig meccs van.
Így vasárnap sincs otthon túl sokat, általában délelőtt csak.
Tanulni ritkán kell a nagylánnyal. A matekot, fizikát, kémiát a férjem csinálja, a többit én szoktam. De ezt csak igény esetén.
Az ügyeket mindig én intézem, én munkaidőben is ráérek telefonálni, vagy beugrani pl.bankba, postára.
Ha ő bármit intézni szeretne, akkor szabadságot kell kivennie.
Nekem fix hobbim nincs, de ha akarok, bármikor elmehetek a barátnőmmel kávézni mondjuk. Vagy a nagylányommal szoktunk könyvesboltba menni, vásárolni.
Most akar egyébként munkahelyet váltani a férjem, mert ez már tarthatatlan, hogy soha nincs itthon, semmiből nem tudja kivenni a részét.
Ami általában fixen az övé, az a száraz ruhák összehajtása. Az nekem a mumus, azt gyűlölöm. De ő bekapcsol este valami focimeccset amíg én altatom a kicsit, és hajtogat.
A kicsit mindig én altatom, mert az apjával nem hajlandó elaludni egy jó ideje. Előtte gond nélkül altatta az apja is.
Kettesben nagyjából 0 időt tudunk sajnos tölteni. Kb.1-2 havonta egy kaja vagy egy mozi szokott sikerülni. Sajnos nincs aki vigyázzon a kicsire, így ritkán tudjuk csak megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!