Háziorvoshoz kell mennem, vigyem el a 6 hós babámat vagy próbàljam később?
Nem érem el őket kapacitáshiány miatt, félek itt 1-2 órát kellene várni a zárt térben együtt a betegekkel a kicsivel..
Halasszam holnapra(akkor tud rá vigyázni az apja), vagy ne aggódjak h elkap ott vmit míg várakozunk?
Attól függ. Nálunk sorszám van és ki lehet menni a kertbe. Megkérdezném, ki van előttem és kint várnék. Az ablakon át látom, mikor megy be az orvoshoz.
De ha holnap is ugyanolyan jó, akkor inkább menj holnap.
Ha olyan lenne, mint az 1-es, akkor vinnem siman. De nalunk nagyon picike varoterem van, a babakocsi is alig fer be, igy sajnos en is muszaj vagyok akkor menni,amikor valaki tud vigyazni a kisfiamra.
De amit lehet, telefonon intezek leginkabb, ha olyan problema van, ami ugy megoldhato.
Köszi!
Hát sürgősebb lenne,azért vacilláltam, de életveszélyben végülis nem vagyok holnapig. (Itt sorszám sincs, 2 napja írtam nekik, telefon szintén félretéve) :(
Mindegy, ha gáz lenne mégis addig, megtaláltam az ügyeletet, délután már tudnak rá vigyázni, de holnapig kibírom.
Nálunk nem is lehet csak így besétálni a háziorvoshoz. Covid óta időpontot kell kérni telefonon vagy e-mailben. Nehéz őket elérni telefonon, de rendelési időben ha 20x hívom akkor egyszer felveszik.
Aki csak úgy odamegy annak ki kell várnia a rendelés végét.
Akkor nem én gondoltam túl, nem mentem fel vele. Telefonon sikerült hál istennek elérni is utána őket.
4, jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!