Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól engednéd...

Hány éves kortól engednéd horrort nézni a gyereked?

Figyelt kérdés
febr. 27. 18:25
1 2
 11/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
51%
Én talán 10-11 voltam, amikor anyukám mondta, hogy nyugodtan megnézhetem vele az átok című filmet. 27 éves felnőtt nő vagyok, de a mai napig rettegek attól a filmtől, meg attól a recsegő hangtól amit az kiad, meg bármi videótól, amiben az a hosszú fekete hajú lány van. A kör című filmtől is. Még ma is félek sötétben a lépcsőházban, rettegek, hogy követ, és látom a korlátnál a kezét meg a hosszú fekete haját. Rendes traumát okozott, amit mai napig nem tudtam elfelejteni. Köszönet anyámnak.
febr. 27. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Az hogy mit engedek egy dolog, ha érdekli, akkor nagy eséllyel 12 éves kora körül már hozzá fog férni.
febr. 28. 03:23
 13/15 anonim ***** válasza:
#4 A gyereked 18 és 70 évesen is évesen is a gyereked. Vagy te 18 után a felnőttednek hívod? :D
febr. 28. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tòlem fogja megkérdezni. Én 17 éves koromban lattam az Ördőgűző elejét, a feszületig bírtam. Éjjel 39 fokos lazam lett és hallucináltam a felelemtől. Innentől kezdve nem tőlem kell tanácsot kerni horror ügyben.
febr. 28. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak amikor már nem tudom megtiltani, mert úgyis megnézné pl. egy kis barátjával, titokban. :)

Magamtól olyan kiskamasz-kamasz korban engedném leghamarabb, de őszintén szólva én sem szeretem a horrort. Én volt, hogy gyerekként (olyan kisiskolás lehettem) az ágyból titokban néztem nem nekem való sci-fi filmet, amitől aztán sokáig rémálmaim voltak, pedig az nem is volt igazából horror... Meg emlékszem, már tíz körül lehettem, amikor az ET-t néztük moziban, hát úgy megijedtem, amikor először meg lehetett látni az űrlényt, hogy elsírtam magam ijedtemben a moziban. Szóval úgy gondolom, horrort minél később néz egy gyerek, annál jobb.

febr. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!